Tilbud

Vibease smartphone fjernstyret vibrator

DKK 1.199,00 DKK 799,00

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 463968 Kategorier: ,
Beskrivelse

Vibease er en smart, ergonomisk designet vibrator, der passer lige ned i hendes trusse. Hendes bevægelser vil ikke blive forstyrret under brugen – og hun vil elske at bruge den i flere timer.

Dominer og bestem over vibrationerne hos din partner – hvad end hun sidder i Danmark og du i San Francisco. – Vibease giver dig muligheden!

Verdens første vibrator, der lader dig bestemme over vibrationerne i det trådløse æg – uanset hvor du er. Du kan via Vibease appen styre pulseringer, vibrationsprogrammer og styrke for dem. Styrken på vibrationerne kan styres fra svag til ret kraftig. Så længe din partners vibease er forbundet med hendes mobil og Vibease appen, kan du med appen på din telefon kontrollere hendes Vibease. Let og enkelt.

Tag den med i badet og brug den i løbet af dagen. Den aktive batteritid er 3 timer og den trådløse vibrator oplades nemt via USB. Det diskrete design gør, at slavinden kan bruge den på arbejdet – uden nogen ligger mærke til, at du altså kontrollerer hvad der sker i hendes trusser. Brugeren af den trådløse vibrator skal ikke frygte for sit helbred, da den er fremstillet af medicinsk silikone og abs plastik – blødt for huden og fri for skadelige ftalater.

Lad hende nyde vibrationerne til oplæsning af fifty shades. Det trådløse vibrator æg kan også vibrere til tonerne af din yndlingsmusik eller erotiske novelle. Lige netop det, giver dig en HELT ny oplevelse. Er smartphone’n væk, kan vibease også bruges uden – dog kan den så ikke fjernstyres.

At fjernstyre vibease kræver Android 2.3 og nyere eller iphone 4S, Iphone 5 eller nyere, Ipod Touch 5th generation og nyere, Ipad 3. og 4. generation samt Ipad Mini. Den vibease der købes, skal svare til vibrationsmodtagerens telefon, altså har hun en iphone, så skal vibease være en Iphone model. Når du skal fjernstyre, kan du bruge appen uanset model på ægget, så længe du har en af de krævede enheder.

Din partner kobler og parrer sin vibease med mobiltelefonen via Intimate App, som er Vibease appen. Herefter kan du nemt og enkelt downloade appen til din mobil og herfra forbinde til hendes mobil. Du skal blot sikre dig, at hun ikke bevæger sig længere end 3 meter væk fra hendes smartphone – for så vil du i en periode få forstyrrelse i fjernbetjeningen af den trådløse vibrator.

Den trådløse vibrator, alle har sukket efter. Nu er den her og den giver dominans over distance helt nye muligheder.

Specifikationer:

  • Materiale: ABS plastik og medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater
  • Bredde 3,7 cm
  • Tykkelse: 2 cm
  • Længde: 7,9 cm
  • Vandtæt
  • Genopladelig
  • Støjsvag
  • Ergonomisk designet
  • Rækkevidde fra modtager mobil til vibease 3 m

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.