Universal omformer

DKK 99,00

– Omformer til brug med vores sexmaskiner
– Gør det muligt at tilslutte det amerikanske stik til den danske stikkontakt
– Nem at benytte, god til når du rejser rund i verden

På lager

Varenummer (SKU): Universal omformer Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Universal omformeren er nødvendig, hvis du har købt en sexmaskine med amerikanske stik. Den lille smarte rejse-adapter anbefales til sexmaskinerne af producenten. Omformeren kan benyttes til andre stikkontakter end blot den danske. Tryk bagpå stikket og skub en af de andre kombinationer ud. Selve adapteren transformerer ikke strømmen fra et volt input til et andet. Vær derfor sikker på, at dit apparat kan tåle den strøm, den tilkobles.

Omformerstikket kan benyttes til alle europæiske stikkontakter samt australske.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.