Kurv ( )

Sternum glansring med kugle

Ingen

- Ring til penishovedet, der skaber ekstra stimuli under elskov

- Den lille kugle giver et ekstra tryk, der er med til at skabe større orgasmer for manden

- Føres let over penishovedet

Læs mere
TilgængelighedPå lager
SKU
Sternum glansring med kugle
Ned til 179,00 kr

Pirrende special penisring til dig, der ønsker endnu kraftigere orgasmer. Sternum glansringen med kugle er anderledes end de ellers traditionelle penisringe fordi den påføres penishovedet og ikke skaftet, som på den traditionelle penis ring. Sternum Glansringen giver dig et tryk om penishovedet, hvilket gør at orgasmen vil holdes tilbage, så den til slut bliver endnu kraftigere end normalt.

Glansringens kugle ligger et ekstra tryk på strengen og glansringen er derfor særligt velegnet til dig, der føler at du kommer alt for tidligt. 

Sternum glansringe størrelser – vælg den rigtige fra start

Da glansringen er af stål er det vigtigt at du allerede fra start vælger den rigtige størrelse. Størrelserne er angivet som diametre i milimeter og er indre diameter af glansringen.. Mål penishovedet når penis er erigeret og omregn så omkredsen til diameter. Det kan du gøre ved at tage omkredsen og dividere den med phi. Bliver målet alt for småt, vil du kunne blive øm i penishovedet. Beregn derfor lidt ekstra plads. Glansringene med kugle kommer i diametrene 28, 32 eller 35 mm.

En stål-ring som glansringen med kugle kan først komme på penis når denne er erigeret (altså stiv) og påsmurt glidecreme. Brug en glidecreme med en god tykkelse som eks. Getmaxxx. Det giver den allerbedste oplevelse. Efter endt elskov kan ringen føres af penishovedet igen. 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Sternum glansring med kugle