0

Steril vandbaseret glidecreme 42g

DKK 79,00

– Aquagel steril vandbaseret glidecreme – særligt velegnet til kateter lægning, klinik lege samt electro leg.

– Gelen er konserveret med Natrium Nipasept, som øger modstandsdygtigheden for bakterievækst i gelen efter åbning af tuben

– Fordeler sig jævnt på alle overflader, som fx instrumenter, katetre, metal, gummi eller plast.

På lager

Varenummer (SKU): 534411 Kategorier: ,

Den perfekte vandbaserede glidecreme, i gel, til dig, der benytter dilatorer, sounds og katetre i stimuleringen af urinrøret. Det er vigtigt, at glidecremen der benyttes er steril og vandbaseret, for at undgå indførslen af bakterier og andet, der kan skabe infektion og genere slimhinderne. Den vandbaserede gel benyttes på hospitaler til katerisering, brug ved sounds og dilatorer samt til endoskoper og underlivsundersøgelser, så den er brugt til det formål den sælges til.

Når forseglingen brydes, ændrer glidecremen sig fra steril tilstand til almindelig, usteril tilstand. Vær meget opmærksom på, i hvilket miljø du åbner og lukker tuben. Benyt gerne handsker, hvis du ønsker at genbruge den til urinrørsleg og sprit hænderne inden du tager handskerne på.

Læg en god klat glidecreme ved urinrørets åbning og lad katetret ellers sounden føre det med ned. Du kan også dreje spidsen i en klat, der lægger på et stykke rent, ubrugt papir inden du fører sound eller kateter ned i urinrøret.

Specifikationer:

  • Indhold: 42g
  • Steril glidecreme med en høj viskositet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping