42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

 

Inspiration, rådgivning og mentoring ved SM ekspert Michelle CorydonDrømmer du om at udforske det erotiske intense univers - men er du gået i stå?Ønsker du også at få suget i maven, når du tager dominansen over din partners lyst? - At starte ud i SM kan være fyldt med spørgsmål. Spørgsmål, som kan være svære at finde svarene på. Det kan også være rart at blive "holdt i hånden" - at få sparring, så i sammen kan udvikle jer og skabe de mest intime, pirrende seancer. Det er nu muligt i min telefonrådgivning, hvor du alene eller hvor i som par, kan få snakket alle de spørgsmål igennem, som kan dukke op før i tør kaste jer ud i det.

Jeg tager også gerne mentoring ind, af dig som dominant eller underkastet. Vi planlægger et målrettet forløb over et vidst antal gange, med opfølgning og vejledning undervejs. Så står du ikke helt alene, og vi kan nemmere få dig kickstartet på den helt rigtige måde.

1:1 - Alene samtaler


Sidder du med lysten til at udforske SM – men er du i tvivl om hvor du skal starte?
Har du oplevet, at tilliden under leg er blevet brudt – men vil du gerne over barrieren og lege igen?
Er du sammen med en partner, der ikke deler din lyst?
Mangler du sparring, inspiration og feedback på dine problemer indenfor universet med SM , erotisk dominans og eksperimenterende sex?
Jeg har trådt over en grænse – hvordan kommer jeg tilbage på sporet igen?
Jeg er dominant, og skal første gang have en underkastet under vingerne - hvad skal jeg være opmærksom på?
Jeg vil gerne underkaste mig helt – men jeg føler ikke, jeg kan give mig helt hen
og meget, meget mere…

Bestil din 1:1 session her

1:2 - Par samtaler


Har i ønsket om at springe ud i SM – men det virker uoverskueligt, teknisk og besværligt?
Oplever i, at det kan være svært at snakke om jeres lyster?
Måske er den ene til SM – og den anden ikke?
Vi er trådt over mine grænser – hvordan får vi tilliden og respekten ind i legen igen og jeg kommer videre?
Fra fast parforhold til legerelationer – hvordan husker vi os selv og hvad er vigtigt?
Teknisk viden, erfaringsdeling, mentoring og meget mere…

Bestil din 1:2 session her


SM ekspert Michelle Corydon hjælper dig videre med dit eksperimenterende sexliv.

Jeg har siden 2008 arbejdet professionelt med SM, fetishisme, erotisk dominans og hele det, der kan betegnes som det sorte univers. Via telefonen og brevkassen har jeg aktivt i 4 år delt inspiration, viden og hjulpet mange videre, med deres eksperimenter – på vejen mod en lykkelig, harmonisk seksualitet.
Jeg har samlet min viden fra egen praksis, bøger, foredrag, kurser med mere – alt sammen så jeg kan hjælpe dig videre med din seksualitet. Jeg er autodiakt og hos mig får du min mening og viden uden indpakning. Forhold, seksualitet og at huske sig selv i det sorte univers kan være nogle af de mange emner, jeg kan hjælpe dig med. Igennem tale, teknikker og arbejdsark kan du komme tættere på dit mål. Seksualitet med glæde, omsorg og omtanke.
Når du kontakter mig, har jeg tavshedspligt. Jeg udleverer ikke dig eller dine lyster. Du har en tryg mentor, som ønsker at hjælpe dig videre, så du kan opnå de mål du gerne vil. At finde den helt rigtige vej, der passer til netop dig, ser jeg som en udfordring. Det kan være grænseoverskridende, mærkeligt og underligt, pludselig at skulle kaste sig ud i at snakke med andre, end ens partner om sine lyster. Jeg har forståelse for, at al begyndelse er svær og derfor brænder jeg også for, netop at hjælpe dig og jer ind i det eksperimenterende SM univers på en tryg, rolig måde. Sammen kan i mere - men nogle gange, skal man have en kickstart, som man måske ikke ved hvor man skal få hjælp til.

Jeg modtager supervision af Sexolog og Parterapeut Maj Wismann

CV
SM Skribent for Pleasurez.dk 2013 til nu
Kursus v. Maj Wismann 2012
Kursus i Blood Chokes samt Breath Control v. SMil København & Pascal 2013
Mentor forløb v. Maj Wismann 2012 - nu
Psykologi C - B HF 2012 - 2013
Mentorforløb i SM miljøet fra 2008 - 2013
Underviser i BDSM på sexologiske uddannelser - 2014
Samt online kurser, foredrag og litteratur


Husk - Jeg har tavshedspligt. Mine noter omkring din seksualitet bliver kun brugt til at jeg kan reflektere og hjælpe dig bedst muligt

Fordi S/M ikke behøver være tabu, men en skøn, glad seksualitet med mange facetter.

Hvordan foregår SM telefonrådgivning?


Du bestiller og betaler en session online via linket her. Mine rådgivningstimer ligger normalt i aftentimerne, alt efter hvad der passer ind i dit eller jeres skema. Jeg tager også akuttider ind.
Når du har betalt og bestilt din session, kontakter jeg dig for at aftale tid til rådgivningen, så den passer dig/jer. Husk på at afbud/aflysning fra din/jeres side skal ske senest 24 timer før sessionens start - ellers frafalder tiden, da jeg regner med jer i min kalender.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe med din/jeres problematik, så send mig en kort email - maks 3 linjer med stik ord og spørgsmål til Raadgivning @ Uniquelady.dk.

Del gerne tilbuddet med dem du kender og gør mig glad