Sinvention Sinfully Soft Manchetter – Håndled

DKK 699,00

Sinfully Soft manchetter, er bløde kvalitetsmanchetter fremstillet  af erfarne håndværkere fra Canada. Kendetegnet er godt håndværk, utroligt behagelige i brug og livstidsgaranti.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 699212 Kategorier: , , Tag:
Beskrivelse

Med disse manchetter er er kræset for brugen og komforten. Sinvention, der er dygtige læder håndværkere fra Canada, har lavet disse frække og behagelige manchetter i 5 cm bred, blød læder, med yderligere 2 stykker grov handske læder som ydre foring. For bedre styrke, er der monteret et møbellæderstykke, der er tykkere og mere stærkt, til at sikre at manchetterne er ordentlig fastspændt. Utroligt frække, smukke og lækre manchetter, der sidder som de skal og er behagelige i forskellige slags leg.

Manchetterne fås i sort, rød og lilla – alle med sort møbellæderbånd. Pt. lagerføres kun manchetterne i sort og rød.

Mere information omkring størrelser:
Størrelsesguide:

  • Håndledsmanchetter fra 13,9 cm til 24,1cm i omkreds
  • Ankelmanchetter fra 17,7 cm til 30,4 cm i omkreds.
  • Bicepmanchetter fra 26,6 cm til 43,1 cm i omkreds.


Kort information omkring Sinventions livstidsgaranti

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op. Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.