0

Sinvention Sinfully soft halsbånd

kr. 799,00

Sinvention er fabrikanten bag dette flotte og lækre kvalitetshalsbånd til hende og ham. Kan bruges under rollespil og til at signalere, jeres slave – hersker forhold. 

Varenummer (SKU): 462125 Kategorier: , Tag:

Med halsbåndet markerer den underdanige sin hengivenhed til den dominerende, og dette er for nogle meget vigtigt i legen.
Dette smukke halsbånd, fremstillet af dygtige lædersmede hos sinvention i canada, er virkelig et lækkert stykke håndværk. Halsbåndet passer en nakke omkreds på op til 40,7 cm, og har 3 D-ringe, som er praktiske i al slags leg.

Fås i str. small (40,7 cm) og medium (46,99 cm)

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op. Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping