0

Sinvention Psykiatri manchetter – Håndled

DKK 899,00

Super bløde og lækre manchetter i et look som vi kender fra psykiatrien. Disse manchetter er et must have hvis man leger med klinik leg, hvor lægen skal undersøge patienten.

Ikke på lager

De blødeste manchetter vi kunne finde – dem har du her. Manchetterne er fremstillet af fin engelsk seletøjslæder i en meget høj kvalitet betrukket med hvidt, blødt læder. Med en bredde på næsten 7,5 cm sikrer du, at din patient bliver på plads under undersøgelsen. Syningen på manchetterne er meget kraftig og med 2 stål D-ringe og låsbar lukning er der til mange års leg i disse manchetter.

Specifikationer

  • Str. Small passer et håndled med en omkreds imellem 15 og 24 cm
  • Str. Large passer et håndled med en omkreds imellem 21,6 og 30,5 cm,
  • Hængelås følger ikke med

Information om garanti

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op. Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping