Kurv ( )

Sinvention Psykiatri manchetter - Ankel

Ingen

Super bløde og lækre manchetter i et look som vi kender fra psykiatrien. Disse manchetter er et must have hvis man leger med klinik leg, hvor lægen skal undersøge patienten.

Læs mere
TilgængelighedPå lager
SKU
Sinvention Psykiatri manchetter - Ankel
999,00 kr

De blødeste manchetter vi kunne finde - dem har du her. Manchetterne er fremstillet af fin engelsk seletøjslæder i en meget høj kvalitet betrukket med hvidt, blødt læder. Med en bredde på næsten 7,5 cm sikrer du, at din patient bliver på plads under undersøgelsen. Syningen på manchetterne er meget kraftig og med 2 stål D-ringe og låsbar lukning er der til mange års leg i disse manchetter.

Specifikationer

  • Størrelsen passer en ankel eller håndled med en omkreds imellem 21,6 og 30,5 cm,
  • Hængelås medfølger ikke

Information om garanti

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater - med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op.

Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation - så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Sinvention Psykiatri manchetter - Ankel