0

Sinvention læder blindfold

DKK 599,00

– Blokerer synet totalt

– Blød inderside

– Lynhurtig at sætte på

– Sinvention livstidsgaranti

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 571859 Kategorier: , , Tag:

Blænd din udkårne i et snuptag med denne halvmaske fra det prisbelønnede lædervarefirma, Sinvention. Blindfoldet sættes over hovedet, og holdes på plads af en elastik. Der er ingen spænder der skal lukkes, eller snore der skal bindes – intet der stopper legen når den allerede er godt i gang.

Elastikken kan justeres, så den passer alle hovedstørrelser. Den er bred, så den ikke skærer ind huden, og generelt er alt ved halvmasken lige så gennemtænkt: Masken der dækker øjnene er foret indvendigt med kunstpels, så den blændedes følsomme øjne ikke udsættes for hårde kanter eller unødigt hårdt pres. Læderet er af forrygende høj kvalitet, og hele masken falder ind under Sinventions livtidsgaranti. Dertil kommer naturligvis selve udseendet, der simpelthen emmer af luksus. Man føler sig dejligt forkælet når man er iført blindfoldet, næsten lige meget hvilken situation man ellers befinder sig i.

Garanti information

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op.

Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping