Kurv ( )

Silikone-håndjern

Ingen

- Perfekte til nysgerrige begyndere

- Fleksibelt og glat materiale

- Efterlader ingen mærker

Læs mere
TilgængelighedPå lager
SKU
Silikone-håndjern
69,00 kr

Hvis man forestiller sig en skala, hvor satin-bånd og fysisk dominans er i den lave ende, og manchetter, lænker og strips er i den høje, placerer disse håndjern sig lige midt imellem. De er fremstillet af blød og elastisk silikone, der føles behagelig mod huden. Materialet efterlader ingen mærker - så man skal ikke til at bortforklare læsioner på jobbet eller når man afleverer ungerne i børnehaven.

Der er tale om et sæt håndjern, der ikke kan låses - de trækkes over hænderne - og de er derfor mere en rollespils-genstand end egentlig fiksering. Dermed er de perfekte til nybegyndere der vil eksperimentere med bondage. Gummi-fetishister vil værdsætte følelsen af silikone mod huden og håndjernenes stræk-egenskaber.

Er man til frække politi-lege er de også oplagte, da de er formet som den ægte vare. Da der ikke er en eneste metal-del i dem er passer de også fint ned i håndbagagen hvis man skal ud at flyve. Jernene har en indre diameter på 5 cm, der kan strækkes til 6 cm, uden at det strammer for meget.

Specifikationer:

  • Materiale: Silikone fri for skadelige ftalater
  • Mål: Indre diameter på hul 5 cm - strækker sig til ca. 6 cm
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Silikone-håndjern