42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Magic Wand Stav Vibratorer

Den klassiske Magic Wand blev utroligt populær, efter TV3 sendte Sexskolen. Her blev Magic Wand Stav Vibrator anbefalet til kvinder, der havde svært ved at få orgasmer.

Fordelen ved en stav vibrator er, at den oftest har kraftigere vibrationer, end en egentlig dildo vibrator. Du kan få stav vibratorer, der er med ledning og nogle der er lednings-fri - altså genopladelige.

Når du vælger stav vibrator, skal du vurdere om du ønsker kraftige vibrationer der går i dybden, eller hidsige vibrationer i overfladen. Jeg oplever at de fleste kvinder ønsker de dybe. Til de dybe anbefaler jeg Viberite fra Kinklab og til de hidsige Fairy med ledning.

Det er muligt at benytte en stav vibrator på mange forskellige måder - både i BDSM regi, men også i andre former for leg. Der findes forskellige hoveder, du kan tilkøbe og på den måde benytte din Magic Wand stav vibrator til andet, end klitoris vibrator.

Et godt tip er, at hvis du benytter din stav vibrator uden et tilkøbs-hoved, så før et X-large kondom ned over hovedet og dryp en smule glidecreme over kondomet. Det giver en super skøn fornemmelse.

pr. side

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)