42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Sex møbler til seksuelle lege

Her finder I sjove og spændende møbler til soveværelset. Vores udvalg skifter lidt, men I vil som regel kunne finde et sortiment af klar-til-brug bondage-udstyr, altså systemer med remme, spænder og manchetter, der hurtigt og nemt kan bruges til at fiksere en person med.

Bondage-systemerne er perfekte til rejsebrug - ethvert hotelværelse kan blive til en hyggelig sex-hule på ingen tid. De er også oplagte at anvende hvis man har børn, bor småt eller af andre årsager ikke kan have permanente installationer, som bondage-kors eller store beslag i væggene. Systemerne kan pakkes sammen, så de ingenting fylder når de ikke er  i brug.

I denne kategori har vi også sex-gynger, der åbner muligheder for helt nye og spændende stillinger, og giver den ene eller begge parter i akten en del mere bevægelsesfrihed. Sex-gynger kan fæstnes til loftbjælker, skrues fast i betonlofter eller sågar hænges fra grene på træer, hvis man vil bruge gyngen til dogging.

Af andre møbler kan nævnes en særligt indrettet pude, der gør at man kan lade sig forkæle af sin stavvibrator, men have begge hænder fri!

pr. side

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)