42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Drejeklemmer på kæde - Guld

Pris: 239,00 DKK

Special Price 199,00 DKK

Heart slapper
149,00 DKK
Rita spinkel flogger
329,00 DKK
Master Series Latrine Ekstremt Gag med tragt
499,00 DKK
Råt 8mm manila spanskrør med rundede ender
99,00 DKK

Sex møbler til seksuelle lege

Her finder I sjove og spændende møbler til soveværelset. Vores udvalg skifter lidt, men I vil som regel kunne finde et sortiment af klar-til-brug bondage-udstyr, altså systemer med remme, spænder og manchetter, der hurtigt og nemt kan bruges til at fiksere en person med.

Bondage-systemerne er perfekte til rejsebrug - ethvert hotelværelse kan blive til en hyggelig sex-hule på ingen tid. De er også oplagte at anvende hvis man har børn, bor småt eller af andre årsager ikke kan have permanente installationer, som bondage-kors eller store beslag i væggene. Systemerne kan pakkes sammen, så de ingenting fylder når de ikke er  i brug.

I denne kategori har vi også sex-gynger, der åbner muligheder for helt nye og spændende stillinger, og giver den ene eller begge parter i akten en del mere bevægelsesfrihed. Sex-gynger kan fæstnes til loftbjælker, skrues fast i betonlofter eller sågar hænges fra grene på træer, hvis man vil bruge gyngen til dogging.

Af andre møbler kan nævnes en særligt indrettet pude, der gør at man kan lade sig forkæle af sin stavvibrator, men have begge hænder fri!

pr. side

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)