42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK

 

Sådan giver du smæk og klap i bagdelen - pirrende og sikkertDanmarks eneste online kursus, der lærer dig hvordan du sikkert og pirrende giver din partner smæk og klap i bagdelen. Igennem lyd, video, tekst og billeder lærer du at modtage eller give smæk - på en sikker måde du og din partner vil elske. Resultatet bliver dybe intense dominans lege, hvor smæk vil kunne bruges som en del af legen - uden nogen kommer til skade, og uden dårlige oplevelser.BDSM ekspert Michelle Corydon deler sin viden og sine erfaringer, for at du kan nå dine mål i smækkenes verden. Stille og roligt - men sikkert, vil du blive guidet igennem de forskellige øvelser, slagredskaber og anatomiens lære. Du vil blive holdt i hånden og til sidst vil du føle, at du mestrer smæk og slagteknik - og at du sikkert kan give intense, følelsesfyldte smæk, som vil få din partner til at gispe efter mere.

Du vil bl.a. lære...


- Hvad der er vigtigt at huske når du giver smæk
- Hvordan du sikkert og uden at nogen kommer til skade, giver gode smæk
- At smæk er sjovt og nemt
- Michelle's tips og tricks til de bedste smæk, som vil få din partner til at tigge efter mere
- Anatomi, så du har en ide om, hvor det er godt og skidt at slå
- Smæk i BDSM leg – hvordan du kombinerer leg og smæk

Kurset bygger på mere end 5 års erfaringer på begge sider af pisken, fra kurser og mentorforløb. Du får derfor en unik viden, som gør dig i stand til at være et skridt foran din partner i dominansen. Alt det du skal vide, for at kunne give gode smæk er pakket i online kurset. Sammenpakket, så det er let at forstå og gå til.Du får....

 

22 siders e-bog i letlæseligt sprog - billedillustreret

40 minutters lyd

22 minutters video

15 + siders arbejdsark og plancher

 

Igennem 22 siders letlæselig, billedillustreret e-guide, næsten 40 minutters lyd, 22 minutters video og over 15 siders arbejdsark og plancher, lærer jeg dig alt det, du skal vide, for at komme i gang med smæk. Alle kan være med.
Er du genert eller har du ikke lyst til at gå i klub og lære slagteknik, ja så er kurset særligt ideelt for dig. Igennem mine øvelser, vil du hurtigt lære basal slagteknik og hvis du træner, vil du også hurtigt blive dygtig. Du vil opnå færdigheder der gør, at din partner føler sig tryg. Når din partner føler sig tryg, kan i få de dybeste og mest intense øjeblikke i BDSM leg sammen.
Har du smækket din partner før, men er en af jer kommet til skade? Var det grænseoverskridende? Vidste du ikke hvad du gjorde – og så turde du ikke igen? Vil du forkæle din kæreste med smæk – men du ved ikke helt hvordan?
Når du har købt dette online kursus, lander det indenfor de næste to minutter i din indbakke. Du skal hverken udenfor døren eller løfte en finger. Med det samme kan du starte med at fordybe dig og på den måde komme i gang med frække, intense smæk.

Hvad venter du på? Prisen er kun 397 kr. for hele pakken.. Klik synes godt om og vis din interesse for kurset

vi leverer til