42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK

 

Sådan eksperimenterer du med grænser - uden at komme psykisk til skadeGrænser er en del af din personlighed og identitet. Bliv rustet til at eksperimentere og lege med dine grænser på en sund mådeFå den viden, der er nødvendig for at kunne eksperimentere med grænser på en god måde - så hverken du eller din partner kommer til skade. Danmarks første online kursus, der klæder dig på til psykologiske rollespil og pirrende, intense grænsesøgende lege. Lær det hele hjemme i stuen, uden at skulle møde op til undervisning - let og enkelt.Lad Michelle Corydon fortælle, hvad grænser har betydet for hende og kom med på en rejse, ind i grænsernes verden. Brug 25 minutter på at lytte til den indtalte e-guide - når du kører i bilen, løber en tur eller hvor det passer ind i din travle hverdag. Lad mig give dig min erfaring som BDSM inspirator og rådgiver, så du ikke får dårlige oplevelser, som du let kunne have undgået.

Når du har lyttet til e-guiden og læst den igennem, kan du bruge arbejdsarkene til at finde dine egne - og evt. også din partners grænser. Snak om dem, find ud af hvor i hver især står og dan grobund for dyb, intens leg - uden dårlige oplevelser.

BDSM og erotisk dominans er to seksualiteter,

Du vil bl.a. lære, hvad grænser betyder for vores personlighed - og hvorfor de er vigtige at værne om og udforske, med en vis viden. Du vil lære at passe på dig selv og din partner - og du vil også lære, at kunne spotte, hvornår grænser er blevet overtrådt. Du bliver undervist i symptomerne, på sprængte grænser, så du kan undgå, bl.a. at miste din sexlyst.

Du vil med online kurset føle dig...


- Rustet til at eksperimentere med din partner
- Sikker på, at du ikke træder over en grænse
- Endnu mere sikker på hvad grænser er, og hvordan du eksperimenterer med dem
Et essentielt online kursus for dominant såvel som underkastet. Har du oplevet, at kaste dig ud i grænsesøgende eksperimenter, for senere at måtte samle en rystet partner op? Føler du dig på dybt vand, når du eksperimenterer? Mangler du noget basis viden?

Så er dette online kursus for dig...

Prisen er kun 99 kr. - Det samme som en biografbillet eller en pizza med udbringningFor 99 kr. får du25 minutters audio lyd fil
14 siders e-guide
og 14 siders arbejdsark


Hvad venter du på?

vi leverer til