Kurv ( )

Ribbet anal smykke plug

Ingen

- Smykke analpluggene stimulerer ringmusklen
- Sensuelt flot intimsmykke, som er perfekt til gave
- Kirurgisk rustfri stål kan give pirrende sanseoplevelser

Læs mere
TilgængelighedPå lager
SKU
Ribbet anal smykke plug
Ned til 199,00 kr

Et ribbet anal smykke plug er et sensuelt, erotisk smykke. Et smykke der bæres et sted på kroppen, nemlig anus, der er forbundet med tabu. Den ribbede anal smykke plug bliver derfor også et smykke, du kun deler med din partner. Det er altså ikke som med guldhalskæden på mors dag. Den kan alle se og opleve på din kvinde men i stedet kan det være frækt, at kun du og din partner ved at du har det særlige smykke på.

Oplev nye, frække sanseoplevelser ved at varme eller køle den ribbede anal smykkeplug i varmt eller koldt vand. Da pluggen er af stål varmes den på en helt speciel, unik måde som altså kan give et udbrud af ”uuuh” eller ”mmmmhmmm”. Brug det strategisk i en dominanssession, ved at overraske din partner, der er fikseret til sengen, med en kølende oplevelse.

Sådan bruger du et ribbet anal smykke plug


Brug en god glidecreme som eks. Getmaxxx. Hav gerne den ribbede anal smykke plug lagt i vand inden, hvis det ønskes. Påfør glidecreme og før stille og roligt pluggen op i anus. Du kan stimulere ringmusklen lidt ekstra ved at føre frem og tilbage mellem en ribbe. Når pluggen sidder på plads i anus, vil denne alt efter dit valg af størrelse føles tung eller relativ let.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Ribbet anal smykke plug