42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK

Pressedækning af uniqueplay.dk


Her på siden vil du kunne følge med i den presseomtale, jeg og uniqueplay.dk får igennem tiden.
Presserelaterede spørgsmål, forespørgsler med mere kan rettes til info@uniqueplay.dk

Michelle Corydon er fasttilknyttet blogger hos Mandebladet Rapport og radiovært på eget radioprogram hos Radio Rollo.

 

Eb.dk 9. Oktober 2015: Var tæt på døden -Nu lindrer hun sine smerter med SM

Smerte kan afhjælpes med andet end blot smertestillende. Det har Uniquelady's Michelle Corydon måtte erfare, efter hun som 5 årig var ude for en ulykke. Hun har valgt at fortælle åbent om ulykken, smerterne og SM, så andre kan få et indblik i SM's også gavnende virkninger. 

 

 

Side6.dk 5. Oktober 2015: Video reportage: Side6s frække reportere indtager sexmessen Erotic World.

De to babes, Misjka Samsara og Nicole Brøggler er taget til valbyhallen for at opleve sexmessen, Erotic World. Her kigger de forbi vores stand og får en snak om håndjern, bondage tape mm. 

 

 

Metroxpress 4. Oktober 2015: Ny Sextrend bytter om på rollerne

Pegging - altså sex med strap-on, hvorfor vinder det så meget frem? Uniquelady.dk's Michelle Corydon er blevet interviewet af to nysgerrige journalister fra Metroexpress til både papir og net-udgave, som gerne ville vide mere om legetøj til pegging samt nyt om trenden.

 

 

 

Godmorgen Danmark, TV2, 14/2-2015: Guide til sikker SM

Michelle Corydon fortæller med Maria om BDSM og giver et bud på, hvordan seerne hjemme i stuerne kan pifte sexlivet sikkert og trygt op med BDSM. Vi kommer ind på hvad BDSM er, hvorfor det virker så smukt og godt samt hvad man kan bruge fra køkkenskufferne.
 

 

 

Dagens.dk 13/2-2015: Sådan undgår du Fifty Shades of Grey ulykker hjemme

Fifty Shades of Grey lægger op til eksperimenterende sex og brandvæsnet melder om væsentligt flere ulykker i forbindelse med sexleg hjemme. Du kan derfor finde inspiration til, hvordan du undgår disse ulykker når du eksperimenterer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekstrabladet.dk 12/2-2015: Dansk Masochist: Derfor er Fifty Shades god

Klumme skrevet til ekstrabladet om fifty shades of Greys påvirkning på det danske BDSM miljø, bogen og Michelles syn på denne. Det danske BDSM miljø har siden bogen udkom oplevet en tilgang af nysgerrige singler og par, som ønsker at udforske og eksperimentere. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go'morgen Danmark, TV2, 11/2-2015: Fifty Shades of Grey - Er den kvindeundertrykkende?

Michelle Corydon, Kvinden bag uniquelady.dk og BDSM-skolen debatterer med forfatter og feminist, Jette Hansen om Fifty Shades, BDSM og feminisme. Michelle er ikke enig med Jette i, at Fifty Shades of Grey er kvindeundertrykkende.

 

 

 

 

Ekstrabladet.dk 2/12-2014: Gagging med glæde: Gør hende til deep throat-dronning

Guide og omtale i forbindelse med Michelles store deep throat guide på bloggen. Du får saftige tips til, hvordan du lærer at deep throate - uden at det bliver ubehageligt eller tvang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekstrabladet.dk 27/9-2014: Derfor sprang jeg ud som kinky

Artikel om uniquelady.dk's grundlæggerinde Michelle Corydon, og hendes egen spring ud historie. I anledning af Kink Coming out day, fortæller hun åbenhjertet om de omkostninger og de fordele, det har haft at springe ud med hendes seksualitet.
 

 

 

 

 

Ekstrabladet.dk 25/9-2014: Kink Coming Out Day - Springer ud som swinger

Kink Coming out day, den internationale dag for kinksters, hvor det handler om at springe ud og leve harmonisk, som den man er. Ekstra bladet har dækket vores første artikel om Jonas, som er swinger og som gerne vil give tips til andre, der måske drømmer om at springe ud som swinger.

Læs artiklen her

 

 

 

Ekstrabladet.dk 5/6-2014: De fem største misforståelser om S/M

I arbejdet med rådgivning og salg af legetøj til S/M møder vi fordomme hele tiden. Martin, der er assistent hos os, har skrevet en artikel til ekstrabladet om de største misforståelser, vi møder i vores arbejde. Målet er at nedbringe fordomme og forklare, hvordan virkeligheden egentlig ser ud.

Læs artiklen her 

 

 

 

 

 

Magasinet Woman #205 Februar 2013: Ta lige pisken skat..

 

Ekspert på womans tema om SM - med mini parlør over kinky ord, med forklaring samt en introduktion til, hvordan man kommer igang med BDSM. En kort gennemgang til bladet af udviklingen indenfor kinky sex. Side6.dk - Ekstra bladet 24/9-13: Vil du med mig i den sorte skole?


I anledningen af åbningen af BDSM skolen, har ekstrabladet/side6.dk dækket skolens åbning. Lær BDSM på en helt ny måde hjemme foran skærmen - så undgår du pinlige øjeblikke, du egentlig helst bare vil være foruden
Nye online temaer, med lyd og skrift, skal lære danskerne at dyrke sex på en mere eksperimenterende måde. Fokus er på psykisk og fysisk velvære, uden skrammer og dårlige oplevelser. Rektorinde Michelle Corydon byder indenfor.>
S/M skribent for Pleasurez.dk - Danmarks gratis online erotiske magasin


Redaktør på S/M sektionen
Udforsk erotisk dominans, S/M og seksuelle eksperimenter på en god og tryg måde. Jeg dykker ned i forskellige emner og begreber og forsøger at guide dig og give dig gode tips.

Hvad er S/M egentlig - og behøver det have noget med smerte at gøre?
Det kunne være et af bare mange emner, som du vil kunne fordybe dig i. Første artikel omhandlede Underkastelsens Kunst, og er en guide i underkastelse. For det er måske nok ikke helt så nemt, som det lyder...


Sexministeriet på DR HD - SM Tema d. 25/11-2012


Emil Thorup og Sexministeriet besøger SMil København
Hvad er det for noget, det der spændende SM univers - og kan man dyrke SM uden at dyrke sex? Emil Thorup og Sexministeriet besøger SMil København og interviewer to unge SMilister, bl.a. Uniquelady's Michelle, omkring deres motivation og deres seksualitet. Senere vises også en legesekvens med fokus på den psykiske dominans, nemlig en tysk forhørsleg. Hvad er en masochist og er sm så svært?

Magasinet Østrogen, Oestrogen.dk d. 13/6-12


Shyy... Det skal handle om SM.
Jeg er blevet interviewet omkring den gratis E-bog "5 Gode Grunde Til, Du Er Usikker På SM - Sådan Kommer Du Over Barriererne". Artiklen kommer bl.a. ind på min egen motivation for at have skrevet bogen, og hvad bogen kan give dig i en medie tid, hvor SM er i fokus - men er det den jordnære og enkle indgang, som fokuseres på?.

Tema Om Smerte, Samvirke, trykt i blad og på Samvirke.dk d. 28/7-11


Smerten er min ven
Temaet smerte kommer vidt omkring - så vidt at bladet ønskede at bringe et stykke om det, at tænde på smerte - at være en masochist. Jeg fortæller lidt om smerte som en del af mit liv, men også mit arbejde.
Sexologerne På TV2 Sexmesse 2011
Orgasmeekspert Katrine Berling besøgte os i KB Hallen, til en snak om SM, urinrørsudvidelse, gags og meget mere.

TV Glad - Sexmesse i Valby Hallen 2011


TV Glad besøgte os på sexmessen i valby, og det blev der en udsendelse ud af. Vi er med i deres dækning, omkring det 6. minut - hvor Silvia fortæller om bl.a. bryst klemmer.
Se med her 

vi leverer til