Pjur Med Legetøjsspray til rengøring af intim legetøj

DKK 99,00

Det er utroligt vigtigt at holde sit sexlegetøj rent, for at vi undgår underlivsinfektioner. Specielt kvinder, har større risiko for urinvejsinfektioner, fordi vi har et kortere urinrør end mænd. Pjur har i mange år fremstillet cremer og olier til intim brug, og derfor kan vi levere trygheden videre til jer.

På lager

Varenummer (SKU): Pjur Med Legetøjsspray til rengøring af intim legetøj Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Sprayen indeholder ikke alkohol, og er derfor ideel til rengøring af sarte materialer. Den kan med fordel også bruges til at rengøre sart hud. Spray – og tør af uden at gnubbe – 1,2,3 og du har rent legetøj.

Specifikationer:

  • Indhold 100 ml.
  • Smags- og duftneutral
  • Fri for Alkohol

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.