Masterlock – Sæt med fire sorte låse

DKK 159,00

– Fire matsorte hængelåse

– Bruger samme nøgle

– Hærdet stål

Ikke på lager

Beskrivelse

Har man et godt øje for det æstetiske, og indretter sit soveværelse/torturkælder efter farvetema, er det bare ekstra fedt når alle tingene passer sammen. Selv de mindste detaljer er vigtige, og derfor fører vi også vores vildt populære Masterlock-låse – de bedste på markedet – i sort.

Udover farven er der ikke forandret det store ved designet, og slet ikke ved den skyhøje kvalitet. Låsene er lavet af hærdet stål, der uden problemer holder til et helt livs ihærdige flugtforsøg. Ligesom de almindelige låse fås de sorte i to størrelser: En normal hængelås og en udgave hvor bøjlen er længere, så man nemmere kan bruge dem til at forbinde manchetter med.

Sorte Masterlocks sælges kun i sæt af fire hængelåse – en til hver hånd og fod, med andre ord – og låsene er synkroniseret så man kun behøver én af de fire medfølgende nøgler. På den måde slipper man for at skulle huske forskel på låsene, og man har altid back-up-nøgler, hvis en af dem skulle blive væk i kampens hede.

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.