42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Drejeklemmer på kæde - Guld

Pris: 239,00 DKK

Special Price 199,00 DKK

Heart slapper
149,00 DKK
Rita spinkel flogger
329,00 DKK
Master Series Latrine Ekstremt Gag med tragt
499,00 DKK
Råt 8mm manila spanskrør med rundede ender
99,00 DKK

Leveringstider

Vi gør alt hvad vi kan, for at du får din ordre så hurtigt som muligt. Det er muligt at se den estimerede leveringstid ved hvert enkelt produkt. Leveringstiden vil kunne variere alt efter lagerbeholdning, leverandørernes lager samt varer, der specialproduceres til Unique Play ApS. Kundeservice vil i videst muligt omfang holde dig løbende underrettet, hvis der skulle være varer i din bestilling, som ikke er på lager i forhold til den forventede leveringstid.

 

Du vil modtage en bekræftelse af din ordre pr. E-mail, når vi modtager din ordre. Modtager du ikke denne, beder vi dig tjekke din SPAM-folder i dit emailsystem. Kan du ikke se e-mailen her, kan du kontakte kundeservice på telefonnr. 42950666 alle hverdage mellem 8 og 17 eller pr. E-mail til info@uniqueplay.dk . Her sidder glade kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig med din ordre. En henvendelse til kundeservice bedes gjort af den, der har lagt ordren og du bedes have email-adressen, telefonnummer eller det navn, ordren er lagt i klar.

 

Du kan selv vælge hvilken forsendelsesmetode du ønsker når du afslutter din ordre. Vi samarbejder med GLS - herunder kan du se leveringstider:

 

 

GLS 1 – 2 dage fra indlevering af din pakke. Du kan følge din pakke her