Kurv ( )

Les Petites Bonbons - Silkebløde håndjern

Ingen

- Superbløde håndjern af stof

- Perfekt til blid bondage

- Passer både håndled og ankler

- Lette at skjule og transportere

Læs mere
TilgængelighedPå lager
SKU
Les Petites Bonbons - Silkebløde håndjern
69,00 kr

Disse håndjern består, i al deres enkelthed, af to stykker stof, der rummer et utal af muligheder. De er særligt fremstillet til blid bondage, altså til novicer udi BDSM, men erfarne afvigere kan også få stor glæde af dem. Eksempelvis kan de tages med i håndbagagen i lufthavnen, de fylder og vejer ingenting, og de er hurtige og nemme at fæstne. Alt sammen kvaliteter som alle grader af BDSM-entusiaster vil værdsætte.

Båndene består af 100% silkeblød polyester, og er forsynet med trådforstærkede huller, så de kan føres gennem sig selv. På den måde undgår man for mange knuder, og det er lettere at ”flette” dem sammen til noget der minder om håndjern. Hvert bånd er 70 centimeter langt, og passer derfor til både håndled og ankler – og man behøver ikke økonomisere for at kunne fæstne dem til sengestolper, stoleben og andre sjove steder.

Dette er et oplagt produkt at starte med hvis man er bondage-nysgerrig nybegynder. Den bløde overflade er behagelig mod huden, og efterlader ingen mærker – medmindre de bliver strammet for meget.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Les Petites Bonbons - Silkebløde håndjern