Kurv ( )

Kraftigt stål-halsbånd med håndjern

Ingen

- Fiksér hænderne tæt ved halsen, så du har fri adgang til overkroppen på din partner
- Særligt velegnet, hvis du ønsker at nyde din partner i en udfordrende kravle-position
- Anderledes, smukt og råt design gør halsbåndet og håndjernene til et smukt kunststykke på den underkastede

Læs mere
TilgængelighedPå lager
SKU
Kraftigt stål-halsbånd med håndjern
2.500,00 kr

Kraftigt stål-halsbånd med håndjern til den kræsne dominante eller sadist, der ønsker at sende sin underkastede slave eller slavinde på en krævende kravletur eller sikre fri adgang til overkroppen. Det kraftige stål-halsbånd med håndjern er designet, så hænderne fikseres oppe, klar til en god kravletur på albuerne. Placer din partner på alle fire, med albuerne nede og udnyt den frie adgang til alle kønsdele. Smart og let.

Den blanke stål vil stå smukt til både en mandlig og kvindlig underkastet tøs, slave eller slavinde. Uanset hvilken underkastet rolle eller betegnelse, din partner har, passer dette eksklusive halsbånd godt ind.

Sådan bruger du et kraftigt stål-halsbånd med håndjern

Både håndjern og halsbånd låses og åbnes med en umbracconøgle, som medfølger. Din underkastede kan passe håndjernene, hvis håndleddenes omkreds er omkring 20,4 cm (ikke mere) og en omkreds på halsen på 44 cm (ikke mere).

Sørg for, at der er et par millimeters ekstra plads, så din underkastede kan trække vejret og ikke får trykket blodårer. Sørg altid for at håndjern og halsbånd ikke sidder ”ubehageligt”, altså upraktisk i forhold til legen. Så er du altid 3 skridt foran, så der ikke sker skader.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Kraftigt stål-halsbånd med håndjern