0

Klitoris vibrator kanin

DKK 399,00

– Praktisk klitoris vibrator kanin til at have med i tasken

– Overfladen er glat og blød for den bedste oplevelse

– Kan vibrere meget svagt og meget kraftigt

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 412346 Kategorier: , , ,

Den perfekte rejseven til dig der er på farten. Klitoris kaninen, som vi har døbt den her på kontoret, er en praktisk lille sag til dig, der mangler en lille vibrator. Det er ikke størrelsen men gørelsen, som det siges, og det bekræfter denne smarte vibrator kanin virkelig.

Silikonen føles silke blød mod huden. Før ørerne på hver sin side af klitoris og mærk hvordan vibrationerne fordeler sig. Når du senere vil have en mere koncentreret vibrationsoplevelse, kan du tage kaninens næse og holde op mod klitoris. Du behøver ikke kun bruge vibrator kaninen på klitoris – oplev vibrationerne forskellige steder på kroppen som en del af forspillet. Kaninen vibrerer bare derudaf.

Du betjener let klitoris vibratoren ved tryk på touch knapperne. Disse finder du lige over den sølvfarvede “ring” på oversiden. Du tænder blot vibratoren ved at trykke op og du slukker igen denne, ved at holde op knappen nede i et par sekunder. Når du skal navigere mellem de forskellige vibrationsprogrammer bruger du op og ned pilen. Vibrationsintensiteterne styrerer du med et tryk på plus og minus. Du kan fornøje dig med hele ti forskellige vibrationsprogrammer.

Tag gerne denne lille kanin med i badet. Den er vandtæt og genopladelig. Vi kan også anbefale at prøve at bruge kaninen vaginalt og ramme g-punktet.

Det anbefales, at man bruger en god glidecreme med kaninen.

Specifikationer:

  • Materialer: ABS plastik og medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater
  • Længde 14,7 cm
  • Diameter på kanin hovedet ca. 2,5 cm
  • Genopladelig
  • Vandtæt
  • Med 10 forskellige vibrationsprogrammer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping