Karsten ekstra lang dildo med sugekop

DKK 299,00

– Over 30 cm lang

– Fremstillet i allergivenligt TPR-gummi

– Indbygget sugekop

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Karsten ekstra lang dildo med sugekop Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Dette tårn af en dildo lever uden problemer op til sit navn! The Tower of Pleasure, også kaldet Karsten, er over 30 cm lang, og formstøbt til at ligne den “ægte” vare, komplet med glans og et netværk af vener, der er meget stimulerende.

Dette er den længste dildo i vores sortiment, og den kan uden vanskeligheder også fungere som afretterstav. The Tower er desuden forsynet med en kraftig sugekop, der kan sættes fast på alle glatte overflader (lakeret træ, rustfrit stål, badeværelsesklinker etc.), så man har hænderne fri mens man bruger den. The Tower er fremstillet i allergivenlig, ftalat-fri gummi, der er nemt at vedligeholde og rengøre.

Specifikationer:

  • Materiale: Allergivenligt TPR, fri for skadelige ftalater
  • Længde 30 cm
  • Diameter ca. 4 cm
  • Med sugekop
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.