Kamasutra Oils Of Love – med sød tropisk mango

DKK 139,00

Forkæl jer selv med denne olie med en smag af sød tropisk mango – lige til at kysse af kroppen. Olien er vandbaseret – og i kan derfor nyde hinanden og olien så meget i har lyst til, uden at være bange for skader.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Kamasutra Oils Of Love - med sød tropisk mango Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Oils Of Love Tropical Mango er den vandbaserede olie, med en sød smag af tropisk mango. Perfekt til sanselige oplevelser med den du holder af – erotiske og forførende oplevelser med jer i centrum. Lad din partner opleve dig kæle for dennes krop – slik blidt tropical mango af dennes krop.

Olien er perfekt til forkælelse eller som gave til veninden. Den er skabt til intim brug – og til at give et fantastisk forførende forspil

Specifikationer:

  • Indhold 100 ml.
  • Vandbaseret olie.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.