0

Jessica Rabbit Ultimate Vibrator

DKK 379,00

– Intens rabbit vibrator til dig, der ønsker ultimativ stimulering

– Metal kugler, vibrator og vibrator ørerne stimulerer flere steder på samme tid – skede og klitoris

– Flot og stilrent udseende i metal farver

– Blødt materiale – vandtæt –

På lager

Varenummer (SKU): 586712 Kategorier: , ,

Jessica Rabbit Ultimate, er en skøn og god rabbit vibrator. Kvaliteten er i top og det samme er vibrationerne, der kan give dig skønne orgasmer igen og igen.

Det smarte ved en rabbit vibrator er, at den kan stimulere flere steder på samme tid, hvilket kan gøre det nemmere at opnå store, intense orgasmer.

De indvendige kugler roterer på en fast plade, så du undgår, at kuglerne sætter sig i motoren og vibratoren går i stykker – hvilket sker med mange rabbit modeller. Kuglerne stimulerer skeden sammen med dildo delen, mens vibrator ørerne kilder og stimulerer din klitoris.

Du styrer let de 6 vibrationsfunktioner på roden af vibratoren, touch panelet gør at du nemt har overblik og kan lade dig falde hen i endnu en skøn orgasme. Dildo og ører justeres hver for sig – så du selv kan variere din vibration som det føles bedst for dig.

Det bløde materiale giver dig en fantastisk oplevelse – bruger du din rabbit med <a href=”//www.uniquelady.dk/tilbehoer/glidecreme/vandbaseret-glidecreme/loving-joy-glidecreme-til-sexlegetoej-vandbaseret-50-ml.html” target=”_blank”>Loving Joy Slide Vandbaseret Glidecreme</a>, bliver oplevelsen endnu bedre. Tag Jessica med under bruseren – hun er vandtæt.

Specifikationer:

– Materiale: TPR af høj kvalitet
– Fri For Latex
– Længde 26 cm
– Diameter maks. 4 cm
– Vandtæt
– Benytter 4 AA batterier der ikke medfølger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping