Hængelås penisring i hærdet metal

DKK 399,00

– En hængelås designet til at sætte rundt om penis og pungen

– Fremstillet i kraftigt hærdet stål med en vægt på over et halvt kilo

– En imponerende lås, der kun kan tages af, hvis du har nøglen

– Lås den fast på din slave og send en nøgle til ham med posten, så han selv kan låse den op

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Dette er en af de kraftigeste hængelåse på markedet. Den er særligt designet til at sidde rundt om mandens pik og pung, hvor den med sit hængelås-design fungerer som en pikring. 

En lille historie fra en kunde: “Jeg sendte en gang en fyr hjem med en af disse fastlåst omkring hans lem og sendte ham nøglen med posten. To dage senere modtog han nøglen og sagde, at han var så bange for, at nøglen var gået tabt i posten, og at der ikke ville være nogen duplikatnøgle til rådighed. Da der virkelig ikke er nogen måde at skære denne hærdede lås af, ville han være på spanden. Han sagde at tanken om aldrig at kunne tage den af, holdt hans pik eregeret hele tiden. Og det har højst sandsynligt gjort ondt.” 

Hængelåsen er en tung satan, der vejer lidt over et halvt kilo, så pas godt på når den påsættes, for at undgå at låsen sidder fast i huden omkring pungen. 

Hængelåsen kan også bruges til at låse kæder eller døre sammen, men som en penishængelås gør den sig nok bedst. Den vil helt sikkert imponere fyren når han bliver tvunget til at bevæge sig ud i offentligheden med denne solide sag, uden at kunne stille noget op. 

Specifikationer: 

  • Vægt: 650g
  • Fremstillet i kraftigt hærdet metal
  • Der medfølger 3 nøgler
  • Indre mål, hvor penis indføres: 5,4cm i bredden, 5cm i højden

Yderligere information

Vægt 0.6 kg
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.