Glidecreme

Der findes mange forskellige typer af glidecreme, der passer til forskellige foremål. Forskellen på dem er som oftest drøjhed, tykkelse og konsistens, som spiller en afgørende faktor i forhold til, om den skal bruges vaginalt, analt eller til fx sexlejetøj. Vores udvalg omfatter bl.a. vandbaserede, oliebaserede og silikonebaserede glidecremer, der alle har forskellige egenskaber.

Hvilken glidecreme skal jeg vælge?

En glidecreme bruges som smørelse under sex, onani eller urinrørsleg og gør det lettere at føre penis eller legetøj ind vaginalt, analt eller urinalt. Afhængig af hvad du skal bruge den til, findes der forskellige typer. Se her, hvad der fungerer bedst til dit behov:

Vaginal glidecreme

Glidecreme under sex er en skøn måde at tilføre ekstra smørelse. Under vaginalt samlege er det som udgangspunkt en vandbaseret glidecreme I skal have fat i. De minder mest om kvindens egen kropsvæske og giver derfor en naturlig fornemmelse. Silikonebaseret glidecreme er et godt alternativ, hvis I vil have en glidecreme, der holder længere – som udgangspunkt skal denne kun påsmørres én gang og holder resten af akten. Forskellen på den vand- og silikonebaserede glidecremer er følelsen og varigheden. Silikonen har en mere silkeblød fornemmelse og føles mere drøj end den vandbaserede.

Anal glidecreme

Der findes mange forskellige glidecremer der er specielt udviklet til lige præcis analsex og anal leg. De er som oftest en smule tykkere og sikrer at det er let og bekvæmt at føre noget op i bagdelen. Som anal glidecreme er den mest brugte af typen silikone, da den er drøj i brug og kan bruges i lang tid uden at tørre ud, som de vandbaserede glidecremer gør. Her har vi fx Getmaxxx glidecremen, som en en af vores bestsellere. 

Oplever du ubehag eller har du svært ved at slappe af under anal leg, kan det anbefales at bruge en lokalbedøvende glidecreme, som fx. vores to produkter fra Relax. De er super gode til dig, der oplever opstartsvanskeligheder under analsex.

Skal du igang med fisting eller lege med stort sexlegetøj bør du overveje nogle af vores fisting glidecremer. Vi har forskellige modeller i både vandbaserede og oliebaserede udgaver. Tag fx et kig på J-Lube (vandbaseret), Crisco (oliebaseret) eller Invade fisting cream (oliebaseret med lokalbedøvende), der alle er super gode til krævende analsex og fisting. Vær opmærksom på at olie baseret glidecreme ikke er kondom kompatibel, men har en tykkere konsistens og holder meget længere.

Glidecreme til urinrøret

Urinrøret er ekstra følsomt og kræver som udangspunkt mere varsomhed, da det er et følsomt område, der bør tilgåes med sterile redskaber og glidecremer. Vores udvalg af glidecreme til urinrøret omfatter vandbaserede sterile glidecremer med og uden lokalbedøvende effekt. De lokalbedøvende cremer er især velegnede hvis man er begynder indenfor urinrøsleg, da de nedsætter følsomheden. Vælg mellem vores mest populære produkter – Suriglube (steril), Instillagel (steril og lokalbedøvende) eller EXS (små 5ml poser, steril).

Silikone glidecreme

Siliconebaseret glidecreme er oftest 100% allergivenlig, og kan i visse tilfælde i længere tid bruges med legetøj. Står der ikke ved glidecremen om den kan bruges med legetøj, er det vigtigt at vaske legetøjet der har været brugt med glidecremen efter brug – så du undgår problemer med ødelagt materiale på legetøjet. Silikone glidecreme er ekstremt drøj i brug, og en af de mest brugte typer.

Vandbaseret glidecreme

Vandbaseret glidecreme kræver ofte større dose, men er 100% allergivenlig. De er super gode til vaginalt samlege og giver den mest naturlige form for ekstra smørrelse. Derudover fungerer de med alle former for sexlegetøj til forskel fra olie- og silikonecremerne. 

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.