42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Drejeklemmer på kæde - Guld

Pris: 239,00 DKK

Special Price 199,00 DKK

Heart slapper
149,00 DKK
Rita spinkel flogger
329,00 DKK
Master Series Latrine Ekstremt Gag med tragt
499,00 DKK
Råt 8mm manila spanskrør med rundede ender
99,00 DKK

Diskret forsendelse - Sådan sikrer vi dig

Alle ordrer sendes indenfor 1 - 2 hverdage, alt efter varernes lagerstatus på webshoppen. Vi kører intelligent lagersystem, så fejl forsøges mindsket og du som kunde har den bedste indsigt i, hvor hurtigt vi kan levere din pakke. Skal du bruge din ordre hurtigt, kan du altid kontakte kundeservice på 42950666 alle hverdage mellem 9 og 16 eller pr. email til info@uniqueplay.dk, så vil vi forsøge at haste din ordre igennem.


Forsendelser sendes i hvid boblekuvert uden kendetegn eller almindelig papkasse uden kendetegn - du undgår ubehagelige klistermærker og andet, der kan fortælle hvad pakken indeholder. Dette sikrer at du kan være anonym.


Husk at vi altid sender pakker i neutral emballage og med Joca Online ApS som afsender, ligesom Joca Online ApS også vil stå på dit bankudtog. 

Vi byder velkommen til kunder fra Danmark, Grønland, Norge og Sverige. Systemet vil fortælle dig den aktuelle totale fragtpris. Vi sender pakker til Norge og Grønland med PostNord samt til Sverige med Bring eller PostNord.

Du kan ved forsendelse i Danmark vælge imellem 4 forskellige fragtfirmaer, der alle leverer hurtig og pålidelig forsendelse. Du kan herunder se priserne på de forskellige fragtmuligheder, du kan finde i shoppen.

 

Forsendelsespriser til udlandet

 

  Land Fragtfirma Leveringstid ca. Pris
         
Sverige GLS pakkepost til Sverige 2 - 4 hverdage 99 DKK
         

 

 

 

Diskret emballage

 

Det er vigtigt, at pakken ikke skriger sex på vejen hjem fra posthuset, men er så anonym som muligt. Det gør, at vi som mennesker selv kan bestemme, hvem vi slipper ind i den del af vores intime rum. Vi er så diskrete som overhovedet muligt - og afsenderen er Joca Online ApS - Ligesom på din kontoudskrift, hvis du betaler med kort.

 

 

 

Plombering af varer

 

Alle varer ligger i plomberingsposer, som er varmesvejst, det vil sige at enderne er smeltet sammen på posen. Det er din, og vores sikkerhed for, at varerne ikke har været brugte når du modtager dem - og heller ej, hvis du sender dem retur af en eller anden årsag. Din og vores sikkerhed for, at vi får en god handel.