42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Drejeklemmer på kæde - Guld

Pris: 239,00 DKK

Special Price 199,00 DKK

Heart slapper
149,00 DKK
Rita spinkel flogger
329,00 DKK
Master Series Latrine Ekstremt Gag med tragt
499,00 DKK
Råt 8mm manila spanskrør med rundede ender
99,00 DKK

Firmaprofil af uniqueplay.dk

 

Der ligger rigtigt mange tanker bag Unique Play. Vi vil være andet og mere end en butik hvor man køber sexlegetøj. Naturligvis er sexlegetøj og fetish-udstyr vores primære interesse, men vi sælger det på baggrund af en række stærke idealer.

 

Først og fremmest ønsker vi at gøre BDSM accepteret. Det bliver nok aldrig helt stuerent, men det skal ikke gemmes af vejen, og som kunde skal man ikke skamme sig over sine indkøb. Vores hjemmeside er ikke holdt i sort og rød, for vi er ikke en hemmelig sex-dungeon. Vi er en helt normal butik med et lidt usædvanligt varesortiment.

 

Vores ønske er at udbrede kendkabet til en verden der har bragt os utallige fornøjelser og ny indsigt. Det gør vi gennem vores artikler på bloggen, vores talrige og meget varierede guides til alt fra valget af en god gag, over anal-fisting, til relativt uskyldige ting som smertefri dominans. Vi behandler alle emner med respekt og helt uden fordomme. Vi vil skabe et sted hvor man kan lære af ærlige, saglige artikler, der ikke er behæftet med skam.

 

For at sikre kunderne den bedst tænkelige oplevelse, tilbyder vi altid rådgivning inden et køb. I tvivl om hvordan man bruger en dilator? Bange for at en gasmaske er farlig, hvis din partner har astma? Nervøs for om et anal-plug er for stort? Ring til os eller brug support-chatten via hjemmesiden. Vi tager alle henvendelser alvorlig og behandler dem seriøst og diskret.

 

Som sagt er vi dog primært en butik der lever af at sælge sexlegetøj, BDSM-gear og fetish-udstyr. For at kunne drive alle de andre elementer - artikler, online-kurser, den gratis E-bog, rådgivningen etc., er vi nødt til at omsætte varer i butikken. Men vi vælger kun de allerbedste varer.

 

Vores sortiment består af de bedste varer indenfor alle kategorier. Vi tester personligt produkter som vi overvejer at sælge, og hvis de ikke opfylder vores strenge krav til kvalitet, forventet effekt og holdbarhed, bliver de ikke en del af vores sortiment. Du vil muligvis bemærke at nogle varegrupper virker lidt underrepræsenteret, sammenlignet med vores konkurrenters tilsvarende. Det er et bevidst valg fra vores side, og betyder at vi simpelthen ikke har kunnet finde særlig mange varer i den kategori, der svarer til vores forventninger.

 

Varerne vi sælger er så vidt det overhovedet er muligt fremstillet under ordentlige forhold for arbejderne, lavet af miljøvenlige materialer, og allergi-venlige langt udover hvad den danske og fælleseuropæiske lov kræver.

 

Vi håber at vi lever op til alle vores egne forestillinger om hvad en service-baseret, ansvarlig sexshop skal kunne. Hvis du har forslag til hvordan vi bliver endnu bedre, kan du kontakte os på info@uniqueplay.dk.