42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Drejeklemmer på kæde - Guld

Pris: 239,00 DKK

Special Price 199,00 DKK

Heart slapper
149,00 DKK
Rita spinkel flogger
329,00 DKK
Master Series Latrine Ekstremt Gag med tragt
499,00 DKK
Råt 8mm manila spanskrør med rundede ender
99,00 DKK

Sanse leg - Sensation Play

Sanseleg er utroligt mange ting, og strækker sig i virkeligheden over hele spektret af BDSM - fra det blide til det hårde. Vores sanseleg-kategori afspejler dette forhold. Fælles for disse varer er, at de pirrer sanserne, særligt følesansen. De suppleres bedst af blindfolds, der blokerer synet, og vores bondage-sortiment der forhindrer modtageren i at bevæge sig frit.

I den blide ende har vi stave med fjer, til at kilde med, og en spray der gør huden mere følsom overfor berøring og anden stimuli. Derfra bevæger vi os opefter med et væld af forskellige pinwheels - roterende hjul med pigge på, der også kaldes klejnesporer. Pinwheels blev i sin tid opfundet så læger og psykiatere kunne måle folks reaktionsevne og reflekser. Inden for BDSM bruges de som opvarmning og stemningsskabende forspil. Klejnesporer er meget alsidige værktøjer, der afhængigt af hvordan man bruger dem kan føles som let prikken eller smertefuld afstraffelse. I den helt hårde ende af skalaen har vi de kæmpestore sporer af stål, der kan sendes strøm igennem.

Forskellige andre produkter, som vores sømbesatte handsker eller vores fingerringe med lange kløer, virker på samme måde, men udøveren har endnu mere kontrol over dem.

Find inspiration til sanseleg

pr. side

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)