42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Pet Play

Pet-play er en stadig mere udbredt fetich. Her handler det om at en eller flere mennesker påtager sig rollen som dyr, mens deres handlers eller dyrepassere træner dem eller udnytter deres arbejdskraft. Der er naturligvis et væld af dyrearter at vælge imellem.

Vores pet-play-sortiment består primært af seletøj og forskellige haler. Halerne er buttplugs, der sidder godt fast. De er indrettet til at kompensere for deres egen vægt, så de ikke falder ud under brug. Vi har haler til blandt andet heste (af ægte hestehår!), hunde, svin og katte.

Seletøj er en vigtig del af pony-play, og inden for dette område har vi de bedste kvalitetsvarer af læder og stål. Vi gør meget ud af at have noget for enhver pengepung, og fører derfor alt fra basis-seletøj og bidsler, til luksus-hovedtøj fyldt med fantastiske detaljer. Til pony-play har vi også nogle lækre hestehovsformede bondage-muffer til fødderne, så man kan trave og galopere mere overbevisende.

Hundesnore og halsbånd hører også til her, men kig endelig i vores halsbånd-kategori efter flere varianter!

pr. side

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)