42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Manchetter og håndjern

Den mest fundamentale del af BDSM er når den udøvende part fikserer den passive parts hænder og ankler. Og vi har alt hvad du skal bruge til netop dette formål.

Er I lige begyndt på frække bindelege er vores udvalg af velcro-lukkede manchetter et godt sted at kigge. Selv øvede bondage-freaks kan få glæde af disse varer. Det samme gælder vores transportvenlige sæt af manchetter der har seler til at spænde på sengen, over døren eller et tredje sted. På den måde kan I altid have BDSM med på farten.

Vi fører også håndjern af forskellige varianter. De helt simple strips-håndjern passer lige i lommen, hvis man er til dogging med et strejf af bondage - og oplagte til abduction play! Husk en bidetang. De klassiske politi-håndjern, kendt fra utallige film (og virkeligheden) har vi i den bedste kvalitet - ikke det billige skrammel manofte kan købe som gimmicks med plys på.

I den tunge ende har vi stålmanchetter adskilt af en solid metalstang. Disse blander sølvskinnende elegance med en tung industriel stil, som klæder de fleste hjemme-dungeons. Dertil kommer specialvarer som muffer, håndjern af silikone, særlige manchetter til ophængning, og andre unikke ting.

pr. side

1 til 36 ud af 38

  1. 1
  2. 2

pr. side

1 til 36 ud af 38

  1. 1
  2. 2