42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Halsbånd

Et halsbånd til mennesker er ikke bare et halsbånd. Det er et smykke man bærer, og er man en dygtig slave, bærer man det med stolthed. Der kan være meget delte meninger om hvordan et BDSM-halsbånd skal se ud, og derfor har vi valgt at have et meget bredt udvalg.

Vores læderhalsbånd er indkøbt fra verdens bedste producenter af lædervarer. Læder har en særegen duft og føles levende mod huden, hvis halsbåndet da ikke er polstret. Nogle af vores smukkeste og mest elegante halsbånd er af læder.

Stål er umuligt at bryde ud af og ser smukt ud på sin egen solide måde. Stålhalsbånd giver mindelser om middelalderlige fangekældre eller kirurgisk udstyr. De mere diskrete af vores stålhalsbånd ligner næsten almindelige smykker, men er altså uendeligt meget mere anvendelige til bondage og dominans.

Vi har særlige halsbånd der passer til pet-play, læderhalsbånd der ligner fikseringsbælter fra psykiatriske anstalter, og endda stålhalsbånd med ekstraudstyr, som fx brystvorteklemmer.

pr. side

30 vare(r)

pr. side

30 vare(r)