42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Manchetter - håndjern og halsbånd

Her finder du enhver tænkelig måde at fiksere din partner på. Her er alt fra bløde manchetter til forspil, til topsikre sexmøbler.

Vi har en masse forskellige slags læder-manchetter, så der er noget for enhver smag. For jer der helst ikke vil have blå mærker med på arbejde dagen efter, har vi ekstra polstrede manchetter. Til jer med tendens til frække doktor-patient-lege, har vi manchetter i psykiatrisk klinik-stil. Vi har manchetter i mange farver og hver model fåes i forskellige størrelser. For nybegyndere har vi manchetter af kunststof, der lukkes med velcro, så man er sikker på at sikkerheden er i top og at alting er nemt at gå til.

Vi har håndjern af både den velkendte politi-variant, og den klassiske fangekælder-variant af ren stål. I den bløde rollespilsdel af spektret har vi silikonehåndjern. Er man mere til strips sælger vi moderne, såkaldte demo-håndjern, der består af plastik og skal klippes fra hinanden. Det giver en helt ekstra, ydmygende dimension til legen.

Det er også her I finder halsbånd af alskens slags - af læder, gummi og stål. Disse er velegnet til bondage, ydmygelse, pet-play, eller som smykker, og har forskellige lukkemekanismer, så der er noget for enhver smag.

Skal fikseringen være total anbefaler vi vores gabestok af stål!

 

Se kun

Halsbånd
Manchetter og håndjern

pr. side

1 til 36 ud af 68

  1. 1
  2. 2

Bedømme dette produkt

349,00 DKK

pr. side

1 til 36 ud af 68

  1. 1
  2. 2