42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Vakuum sex

Vakuum kan bruges til rigtig mange ting. Først og fremmest bliver den del af huden, som man udsætter for undertryk, langt mere følsom. Blodet løber hen til de udsatte områder og skaber i sig selv nogle brusende fornemmelser og varmer området op. Rent visuelt er det også stærkt tilfredsstillende at se brystvorter og andre sensitive kropsdele vokse sig store og svulme op.

Vi har alt, fra tradtionelle kopsætnings-remedier til meget avanceret udstyr. Der er vakuum-legetøj og sugekopper særligt indrettet til forskellige dele af kroppen, fx brystvorter, hele bryster, klitoris, anus, vulva og - naturligvis - penispumper der ikke alene gør pikken mere følsom, men også giver en større og mere langtidsholdbar erektion.

Vi sælger også forskelligt ekstraudstyr, som mere avancerede pumper og slanger så flere stykker legetøj kan forbindes. Vakuum er en dejlig intim måde at dyrke sex på, men kan også sagtens bruges solo, hvis onanien skal peppes lidt op.

pr. side

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)