42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Brystklemmer - Gør brystvorterne mere følsomme med brystklemmer

Brystklemmer holder blodet ude i brystvorten og gør den på den måde endnu mere følsom. Der findes et stort udvalg af brystklemmer, som hver især har et formål. Nogle brystklemmer kan også bruges på skamlæberne, mens nogle måske også kan bruges på tungen.

Når du skal vælge brystklemmer, er det vigtigt at du vurderer, om du er til meget eller lidt smerte. Uden at have vurderet din smerte-grænse i legen, kan du ikke vælge de helt rigtige brystklemmer for dig. Er du ny i sex med brystklemmer, kan det f.eks. være en god ide at vælge nogle, der kan justeres med en skrue, så du undgår en for stor smerte.

Generelt gælder det, at jo mindre klem-flade, dvs. areal på huden, brystklemmen klemmer over, des mere intens smerte. Jo større klem-flade, des nemmere er smerten at håndtere. Netop derfor anbefaler jeg de justerbare c-klemmer eller de justerbare drejeklemmer, da de er nemmere at kontrollere for den dominante.

pr. side

33 vare(r)

649,00 DKK

Bedømme dette produkt

799,00 DKK
879,00 DKK

pr. side

33 vare(r)