42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Drejeklemmer på kæde - Guld

Pris: 239,00 DKK

Special Price 199,00 DKK

Heart slapper
149,00 DKK
Rita spinkel flogger
329,00 DKK
Master Series Latrine Ekstremt Gag med tragt
499,00 DKK
Råt 8mm manila spanskrør med rundede ender
99,00 DKK

Ball Gags

Det kan være meget frækt og forførende, når det klassiske ball gag føres i munden på din underkastede partner. På film vises ball gagget som en læderrem med rød kugle, men med moderne designs kan du nu få et gag ball som harness seletøj med flere forskellige farver kugle. Du kan på den måde vælge netop det ball gag, der passer til dig og din partner. Hvad end det skal være feminint, maskulint eller helt særligt.

Når du vælger dit første gag ball, er det en god ide at være opmærksom på størrelsen. Kuglen ser måske ikke så stor ud i indpakningen, men når gagget skal i munden er det måske en helt anden sag. En standard kugle i et ball gag er omkring 40 mm i diameter og dette mål passer de fleste. Har du af en eller anden årsag en meget lille mund, anbefaler vi at du springer ball gagget over og vælger eks. Et bidsel i stedet. Det er nemlig vigtigt at vælge et gag, der ikke lader dig overgabe undervejs og skabe kramper i kæben.
Mangler du hjælp, er vi altid klar til at rådgive og vejlede dig enten på telefonen, pr. mail eller i den fysiske butik.

pr. side

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)