42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Drejeklemmer på kæde - Guld

Pris: 239,00 DKK

Special Price 199,00 DKK

Heart slapper
149,00 DKK
Rita spinkel flogger
329,00 DKK
Master Series Latrine Ekstremt Gag med tragt
499,00 DKK
Råt 8mm manila spanskrør med rundede ender
99,00 DKK

Bondage kroge

Reb og kæder er sjove remedier i sig selv, men nogle gange skal der bare lidt mere til! Udvid legen med en af vores bondage-kroge, der som alle vores varer er af højeste kvalitet - udvalgt så du får det sikreste og bedste hvis du køber hos os.

Anal-kroge er, som navnet antyde, beregnet til analt brugt. Den ene ende stikkes op i den bundnes anus - husk glidecreme! - og den anden ende fæstnes med reb eller kæde, til en del af bondagen. Den simpleste måde at bruge analkrogene på er at fæstne dem til et pandebånd eller halsbånd, og således tvinge sub'ens hoved bagover, ved hjælp af vedkommendes egen røv.

Analkroge til bondage kommer i forskellige modeller, men en eller flere kugler - eller slet ingen. På den måde stimulerer krogene forskelligt, til stor begejstring for analsex-entusiaster. Det er vigtigt at man ikke lader krogen bære ens vægt, da det kan have nogle ret grusomme konsekvenser for ringmusklen og halebenet. Så selvom krogene er særdeles "bæredygtige" må de kun bruges til stimuli og æstetiske bindelege.

Vi har også næsekroge, der ligeledes bruges til at tvinge hovedet bagover med. Disse ser utroligt brutale ud, og det kan de også være. Næsekroge er optimale til ydmygelse og hård fysisk dominans, hvor du vil sikre dig masochistens totale lydighed. Meget få mennesker kan for alvor gøre modstand med sådan en på.

pr. side

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)