42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Gasmasker

Gasmasker kan bruges til mange ting i løbet af en BDSM-seance. Først og fremmest besidder maskerne, der normalt forbindes med krig og ulykker, en brutal æstetik, der går lige i bukserne på mange fetichister. Der er simpelthen noget vidunderligt uhyggeligt og umenneskeligt ved gasmasker. De kan således bruges til at objektificere den submissive med, men også til at gøre den dominante til en ukendt, ansigtsløs gerningsmand.

Naturligvis tiltaler gasmasken også uniformsfetichister, og er en oplagt ting at bruge til seksuelle rollespil, i kombination med uniformer af både militær og medicinsk herkomst.

Gasmaskernes praktiske formål er dog absolut lige så vigtige. De kan bruges til breath control, da vejrtrækningen besværliggøres en anelse, bare ved at tage masken på. Luftindtaget kan blokeres i mange modeller, og således kan man dyrke intens kvælningssex. Gasmasker med slanger er særligt gode til dette formål.

Avancerede modeller gør det muligt at lukke synet af også. Disse funktioner er bygget ind for at undgå at bæreren blændes af glimtet fra atombomber, men kan altså også sagtens bruges i en udvidet leg med sanser - eller rettere manglen på samme. 

pr. side

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)