42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK

 

BDSM og fetish events med Michelle Corydon rundt omkring i DanmarkBDSM mentor Michelle Corydon holder gerne BDSM events rundt omkring i Danmark

 

Jeg turnerer gerne landet tyndt, for at sprede det glade budskab om BDSM og fetishisme. Du kan booke mig til foredrag, kurser eller erotiske homeparties, tilpasset lige netop dig. Nogle gange kan det bare være rarere, at opleve og lære tingene i den virkelige verden end online. Begge dele har sine fordele og ulemper, når det gælder at lære BDSM - såvel som underkastet eller dominant.

 

BDSM-relaterede kurser og foredrag

BDSM i tre trin – Kom godt i gang

 

Jeg fører dig igennem de tre grundtrin og en gennemgang af, hvilket legetøj du kan starte ud med – så du får en god oplevelse.

Trin 1. Hvor er vi og hvad vil vi?

Hvad er BDSM for en størrelse, og hvordan er det lige det er med de forskellige forkortede seksual0iteter?
Vi starter ud på nul og bygger os op med en gennemgang af, hvordan man tager snakken om BDSM. Du bliver rustet til at gøre dit forarbejde godt, bl.a. i forhold til grænser, sikkerhed og hvordan du bærer dig ad med at få inspiration til dominansen, så den passer til dig og din partner.

 

Trin 2. Den intense BDSM leg
Nu er vi godt i gang med legen. Jeg fortæller lidt om, hvordan du kan bygge legen op, så du er sikker på at holde dig på den rigtige side af din og din partners grænser. Hvordan bruger du kroppen som sprog? Hvordan håndterer du usikkerhed? Jeg vil også bruge tid på at fortælle lidt om forskelligt legetøj du med fordel kan bruge, når du starter ud.

 

Trin 3. Den gode BDSM leg slutter med opfølgning
Der skal ikke meget til, for at BDSM kan blive en sur oplevelse. Jeg fortæller dig hvorfor og hvordan du passer på dig og din partners relation til hinanden. Herefter er der spørgsmål og mulighed for at tage konkrete problemstillinger op.Bestil Din billet til BDSM i tre trin i Ølstykke d. 14/7-15 kl. 19 - 21 her


Kan bookes af foreninger, forretninger såvel som private. For pris ring og hør nærmere på 22905944. SMS mig gerne, hvis ikke jeg tager telefonen.

 

Har du en ide til et foredrag eller kursus, der ikke er på listen, men som du godt kunne tænke dig jeg afholdte? - Så email mig rigtig gerne. Jeg modtager altid gerne ideer og inspiration.

Du kan også booke foredraget til at foregå i mit mødelokale i Måløv - lige ved kildedal s-togsstation og ca. 25 minutter fra København Centrum.

Ønsker du at booke mig til erotiske homeparties med et twist, så se mere om erotiske SM homeparties her

 

Måske kigger jeg forbi dit område i fremtiden? - Tryk synes godt om, så hjælper du mig med at sprede budskabet

vi leverer til