0

CELLMATE App styret pikbur

DKK 1.195,00

  • Opgrader kinky kyskhedslege med CELLMATE App styrede pikbur.
  • CELLMATE kan kun åbnes ved hjælp af den gratis app til Android og iOS smartphones.
  • Kyskhedsbæltet har et ergonomisk design velegnet til langvarig leg og er trods sit faste design behageligt nok til at sove med.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 922863 Kategorier: , , , ,

Tænder du på kyskhed? Kan du lide at have fuld kontrol over din partners nydelse og pirre din sub på afstand? Eller tænder du på tanken om at opleve den søde forventning blandet med frustrationen over ikke at måtte nyde og få afløb for den opbyggede ophidselse? Så kan du nu lege kyskhedslege med dette app styrede pikbur, hvor kyskheden kun kan åbnes med et enkelt klik på en smartphone.

Pikburet fra CELLMATE fremstår i et lækkert ergonomisk design med et maskulint og strømlinet udtryk og kan enten låses op via Bluetooth, hvis man er i samme lokale eller via app’en som anmodning fra den underkastede, eller af den autoriserede nøglebærer. Loggen i app’en registrerer hver gang pikburet åbnes, så den dominante har fuld kontrol over aktiviteten.

Det appstyrede kyskhedsbælte kommer med to udskiftelige bagringe, så den passer til flere størrelser. Følelsen af at bære buret er fast og restriktiv, men er alligevel designet til meget lang tids brug, så du kan roligt sove med det på om natten. Batteriet kan holde op til 9-12 måneders. Ved 15% låser kyskhedsbæltet automatisk op, så vi anbefaler at skifte batteriet omkring de 15%. Det kan låses op via Bluetooth, hvis nøglebæreren er i samme lokale eller via app’en som anmodning. Loggen registrerer hver gang pikburet åbnes, så den dominante har fuld kontrol over aktiviteten.

CELLMATE giver tre muligheder for brug: Solo kyskhed, med tidsbestemt lås eller at den låses af en nøglebærer.

I appen kan du eller din partner indstille, hvem der har autorisation til at låse op. App’en kan også indstille låsemekanismen til forskellige tidsintervaller, hvor den ikke kan låses op, uanset om der skal være tale om minutter, timer, dage og måneder. Det er rigtig smart, hvis I skal være adskilt ifb. med rejseaktivitiet og din dominante vil have fuld kontrol over dine erektioner og udskejelser, mens du er væk. Samtidig kan nedtællingen til, at der igen åbnes op for at kunne stimulere penis og få udløsning være enormt pirrende for begge parter.

Der er hul i spidsen af kyskhedsbæltet, så urin og vand kan passere. Kyskhedsbæltet fra CELL MATE kan sagtens bæres i et brusebad, men det egner sig ikke til at blive sænket ned i vand, så undgå at have det på i badekarret eller hvis du skal på stranden eller i poolen.

Prøv Kyskhedsbæltet fra CELLMATE, så slipper du for at holde styr på nøgler og hængelåse!

OBS: Kan kun låses op, når telefonen IKKE står på Do Not Disturb

Specifikationer

  • Materiale: Polycarbonat og zink legering
  • Længde: 9,5 cm
  • Indre diameter: 3,5 cm
  • Indre diameter på bagringe: 4,7 cm og 5,1 cm.
  • Både til iOS og Android smartphones. Søg efter Qiui
  • Batteri: CR 14200 (bør skiftes ved 15%).
  • Brugermanual på engelsk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping