Seneste indlæg
Kategorier

Masochist mand – hjælp hvordan finder jeg en dominerende kvinde?

Brevkassen

Hej
Så din fine video på tuben.
Hvad skal en mand gøre, når han er masochist og søger en dominerende kvinde? Jeg har leget med tanken i mange år, men jeg aner ikke hvor jeg finder en kvinde der passer til mig. Jeg ved godt, der er klubber, men jeg er også meget genert.
Jeg håber du kan hjælpe mig

Mvh

B. 35.


Kære B.

Tak fordi du har vovet pelsen og sendt mig et spørgsmål til brevkassen. Jeg håber jeg kan hjælpe dig og motivere dig til at fortsætte din søgen.

Jeg er lidt forvirret på, hvorvidt du ønsker en legerelation eller et forhold. Uanset hvad, kan dating være svært, specielt hvis man ønsker at finde en med de samme seksuelle lyster, som man selv går rundt med. Verden er ikke bygget sådan at vi alle går rundt med et skilt om halsen, hvor der står hvad vores store lyst er. Nej det skal vi ind og finde ud af, ved at lære andre at kende. Du skriver du er genert og så kan jeg godt forstå at det kan være lidt sværere. Nu må du endelig ikke gå i stå her. Det ville være synd og skam.

Det, at du har leget med tanken og overvejet din seksualitet, er rigtig godt. Det er en god base for at finde en partner at udvikle sig med, fordi du har en meget klar ide om, hvad du søger og hvad du ønsker. På min vej i miljøet har jeg mødt forventninger og inden du når længere i processen, håber jeg du vil stoppe op og afstemme dine.

Vi som mennesker oser om os med forventninger til hinanden og med krydsede hænder og forventninger om, hvordan vores partner skal kunne tilfredsstille os, ja så kan det meget nemt ende i noget du ikke har lyst til. Du eller din partner kan blive meget såret. Så sæt ikke dine forventninger til dig selv, din partner og jeres seksualitet for højt. Afvej dem, så du nemmere er klar til at mødes, hvor i begge er. Det er her udvikling har en rigtig god base.

To forskellige former for forhold

Før du kaster dig ud i datingen vil du måske også støde på, at der i den her verden er to meget populære former for forhold. Der er den, vi alle kender, hvor sexlivet er noget man dyrker sammen og der er det forhold, hvor sexlivet er en central del af hverdagen. Sidst nævnte kalder vi et 24/7 forhold, hvor man lever med SM døgnets 24 timer.

Jeg vil ikke anbefale dig at kaste dig ud i sådan et forhold med det samme, hvis du er nyere indenfor SM, da du i et sådant forhold, i den grad i selv bestemmer det, vil miste en hel del af den personlige frihed som du er vant til. For nogle virker det, for andre ikke og starter man helt fra bunden, ja så synes jeg at det er vigtigt, at du psykisk og personlighedsmæssigt kan følge med i de skridt du tager. SM er en psykisk udviklingsrejse som man vælger at stige på. Det er vigtigt ikke at tage for store skridt for hurtigt. På den måde, ja så sikrer du at du nemmere undgår ar på sjælen og får de bedste oplevelser. Så husk – et nej er et nej.

Et oplagt sted at møde nye mennesker indenfor SM seksualiteten i Danmark er i klubber og foreninger. SMil, foreningen for danske sadomasochister, har afdelinger i Aarhus, Aalborg, København og Odense. Du kan finde foreningen på www.sado.dk , hvor du også kan få en uforpligtigende snak og introduktion til lokal afdelingerne, lokaler og regler.

Du står nu på en skillevej. Er du klar til at kaste dig ud i fysisk dating eller netdating? Som jeg skrev tidligere, kan man ikke bare spotte en domina så nemt, for der kan være en domina gemt i alle kvinder du møder på din vej. Det handler om at tage et spring på toget, et valg. Hvad vej ønsker du at gå? Stop op og mær k efter for et sekund.

Har du prøvet netdating?

Kom ud over din generthed – prøv med netdating. Jeg hører en del fra SM miljøet nævne scor.dk, så jeg vil anbefale dig at forsøge der. Inden du begiver dig ud og kontakter en masse dominaer, så sørg for, at have skrevet en god profil tekst. Det er min erfaring at dominante kvinder i dag bliver kontaktet af så mange sub mænd, som begår en række fejl. Man kan kalde det brud på et uskrevet kodeks. Så når nu du skal til at skrive din profil tekst og lave din profil, vil jeg lige give dig et par tips med på vej:

Indled samtalen med en personlig dialog

Når du kontakter en domina, så prøv og start en samtale der kan skabe kemi. Fortæl lidt om dig, spørg ind men husk at have læst profilteksten inden. Det er nemlig møg irriterende, når man har skrevet en profiltekst, brugt tid på den og man så har skrevet noget vigtigt i den – som du så ikke får set.

Nu tror jeg at du er klar til at skabe en nærværs- tillids- og respektforhold. Vær dig selv, udfordr din generthed og prøv at få det bedste ud af den rejse, du nu har valgt at begive din ud på.

Jeg håber mit svar var til hjælp for dig.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008


 Læs også….

Hvad er SM? – En videoblog


6 svar til “Masochist mand – hjælp hvordan finder jeg en dominerende kvinde?”

 1. Miss Tanja siger:

  Hej B…Har du gjort op med dig selv, om du er sub eller masochist….?..Jeg er Domina med udprægede Sadistiske træk, andre er mere til den undertrykkede rolle end til smerte…Prøv dig frem, se evt. film med forskellige temaer og vælg det, som tænder dig…Der er en del dating-sider, så udvælg de mest interessante…God Jagt…Miss Tanja..

 2. Domina S siger:

  Hej B.
  Der er en del sider på nettet hvor du kan finde nyttig info omkring sm og også skabe et netværk og forhåbentlig finde en partner som du kan udforske det sorte univers sammen med.

  Jeg kan anbefale:
  http://www.sado.dk
  http://www.smilaarhus.dk
  http://www.kinknationen.com
  http://www.kinkster.dk
  http://www.bdsm-chat.dk
  http://www.fetlife.com
  http://www.darkside.se
  http://www.kinkyrubbernight.dk

  God fornøjelse

 3. Lise Lotte Pedersen siger:

  Miss Tanja

  Jeg ku rigtig godt tænke mig at maile med dig privat du er måske lige den jeg søger!

  ved ikke om du kan se min mail meen er meget interesseret i at høre fra dig !

  Venligst Lise Lotte

 4. Lise Lotte Pedersen siger:

  Kære Miss Tanja

  Undskyld jeg skriver i dette foa men vil meget gerne snakke med dig i privat.

  Da du er domina med sadistiske træk så er det lige DIG jeg skal bruge måske

  venligst Lise Lotte

 5. Lars Jensen siger:

  Tak for den fine blog. Jeg søger også en Q som vil lege indenfor bdsm universet …. som i stil med Mr.Grey
  Men hvor finder jeg den rette ?
  PS. Jeg er bosat i syd- vestjylland.

  • admin siger:

   Hej Lars,

   Hvor du finder den rette er svært. Hvem er den rette for dig?

   At finde en god – rigtig BDSM partner er jo som at date. Du skal simpelthen ud og date. Mange BDSM’ere søger målrettet på datingsites som eks. scor.dk efter en date, der matcher netop det, de drømmer om at udleve seksuelt. Jeg ved godt, at udfordringen er stor når man er mand på markedet.

   Du kan også komme i danske SM-foreninger som SMil, Den sorte fabrik, etc. SMil har en lokal afdeling i Århus, den sorte fabrik ligeså. Måske er kælderen i Herning tættere på dig. Det kræver dog, at du er klar til at komme ud i busken og deltage i nogle af de forskellige cafe- og medlemsaftener der er rundt omkring. Deltage i snakken og måske falder det rette match af. Også selvom der kommer mange par i foreningerne, kan de være et godt udgangspunkt. Der kommer altså også singler.

   Du kan også oprette dig på fetlife.dk – husk at gøre noget ud af din profil. Eks. billeder af et erigeret lem som profilbillede tiltrækker som oftest ikke et kvindeligt match. Skriv om dig selv, vis du er seriøs og skriv også gerne til andre. Gerne mere end 5 linjer, så du viser oprigtig interesse.

   Rigtig god søgning – jeg håber mine råd kan bruges.

   Kærlig Hilsen

   Michelle Corydon,
   BDSM-Mentor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.