Seneste indlæg
Kategorier
blank

Mærkedage i foråret

Nyheder

Hos Unique Play elsker vi mærkedage. Derfor markerer vi flere af dem i løbet af foråret. Vi markerer dem oftest ved at have særlige tilbud på varer, der har noget med mærkedagen at gøre, eller skriver artikler med mærkedagen som tema. Vi har samlet en lille liste, så I ved hvad I har at glæde jer til:

8. marts – Kvindernes Internationale Kampdag

blank

Kvindernes kampdag blev indstiftet helt tilbage i 1909. Hos Unique Play kalder vi den Dominadag i stedet for, og fejrer den med tilbud rettet mod de dominerende kvindelige slavepiskere. Forvent tilbud på strap-ons, ridepiske, masker og C&B-torturinstrumenter – alt det klassiske domina-udstyr.

14. marts – Bøf og Blowjob-dag

blank

Denne meget unge “helligdag” opstod som en slags modspil til Valentines. Egentlig abonnerer Unique Lady ikke på hele den binære kønsopfattelse, men vi vil meget gerne festigholde blowjobs og oralsex! Vi kalder derfor dagen for Deep Throat-dag , og kører tilbud på mundåbner-gags, drøbelbedøvende mundspray og lignende produkter.

3. april – Langfredag / Jesu Korsfæstelse

blank

Vi ved godt det måske er lidt grovkornet, men vi ihævdholder den helligste dag i den kristne kalender, med tematiske tilbud – sikkert på reb, piske, håndlænker og den slags. Hvorfor? Fordi sex og religion også gerne må handle om humor.

18. april – Kyssedag i Danmark

blank

Denne mærkedag er helt ny, og opfundet af en gut på facebook. Arrangementet, der i al sin smukke simplicitet, handler om at kysse hinanden og uploade billeder af det, har indtil videre et par tusind deltagere. Vi vil gerne støtte den søde idé – endnu ved vi ikke helt hvad vi skal have på tilbud den dag.

17 maj – International dag imod homofobi og transfobi

Dagens navn siger lidt sig selv. Unique Lady har et stort ømt punkt for homo- og transrettigheder – hvilket måske ikke er så underligt når nu begge de aktive parter i butikken er biseksuelle. Vi fejrer dagen med tilbud på glidecreme og anallegetøj til bøsserne, og strap-ons til lesbiske der kan lide den slags. Af rent økonomiske grunde fører vi ikke længere transgender-varer, men I er i vores hjerter!

Kort sagt bliver det et forrygende forår, og vi glæder os rigtig meget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.