0
Seneste indlæg
Kategorier
Mand gør klar til at give en endefuld til partner

Endefuld på den gode måde – Over knæet tak – Guide

Tips og Tricks

Bekendtskabet med endefulden er for mange underkastede en del af udviklingsprocessen. Nogle prøver det en gang og bliver glade for den – og andre afskyr den. Alligevel er den gode endefuld målet for mange. Og hvad helt præcist er den gode endefuld?

 

Endefuld – A hva’ for noget?

Et opslag i encyklopædien den store danske, fortæller at en endefuld er et slag i enden med en bar hånd. En disciplin, der tidligere i historien var kendt som revseri. I dag er endefulden en stor del af meget BDSM leg, både i leg med fokus på det psykologiske men også i leg med fokus på smerte. Endefulden er kommet for at blive.

Der er flere måder at uddele et godt smæk i enden på. Ligeså mange dominante som der er, findes der nok også måder at gøre det på. Vigtigst af alt er dog, at du og din partner sammen finder en god måde at lade endefulden være en del af legen. Har man haft endefulde i hjemmet som barn, kan man bære rundt på nogle traumer, som måske kan komme op til overfladen når endefulden rammer i dobbeltsengen. Husk at være ærlige overfor hinanden om, hvordan jeres fortid har været. Når man mindst venter det, kan den kigge frem.

Både kvinder og mænd kan modtage en god endefuld. Vigtigst af alt er, at der er en hånd og en ende klar.

Der findes online communities, der beskæftiger sig med endefulde til kvinder. Endefulden er nemlig en del af den gammeldags opdragelse, som bygger allermest på psykisk dominans, men hvor også endefulden har sin plads som adfærdsafretter.

 

Den lystige endefuld – eller den straffende?

Forskellige mennesker har forskellige synspunkter. Alligevel kan du ikke komme udenom, at der findes to forskellige endefulde; den lystige og den straffende. Begge har de deres berettigelse under intens BDSM. For hvad er en dominant uden at kunne give og tage lyst, som det passer ham eller hende?

Den lystige endefuld er den, hvor der langsomt bygges op. Hvor kroppen varmes op og endorfinen starter med at bevæge sig rundt i kroppen. Balderne varmes langsomt op og bliver røde. Måske vil den underkastede begynde at stønne eller du vil kunne se, at underlivet begynder at arbejde. Jeg har også hørt nogle der oplever, at anus begynder at åbne sig. Den underkastede kan måske tage sig selv i at få røde kinder og at kunne mærke lysten bevæge sig i kroppen. Denne type endefuld bruges oftest som en del af legen indtil, at der er blevet trådt ved siden af og der skal en adfærdsafrettelse til.

Når den underkastede har været uartig, vil du som dominant måske have behov for at straffe eller sætte hende eller ham på plads. Her får du behov for den straffende endefuld. Den kan komme fuldstændig ud af det blå, eller du kan få din partner til at stille sig op eller lægge sig over sit knæ og gøre sig klar. Måske skal han eller hun tælle antallet af slag og sige tak efter. Der er fokus på, at smerten skal være med til, at få styr på hans eller hendes tanker. En straffende endefuld kan ske på både en kold og varm numse. Den dominante bestemmer, hvordan straffen bedst falder.

 

At give et godt smæk i måsen

Når du skal give dine første smæk med hånden i enden, er det vigtigt at du ikke har føle-forstyrrelser i din hånd. Du skal kunne mærke kroppen arbejde og din hånds ømhed, efter et slag har ramt. Kun på den måde, kan du lære at tilpasse smerten, så den passer til legen. Det er også en rigtig god ide, at I begge ikke har drukket og at I er i psykisk godt humør.

Første gang du skal smække din partner i enden, kan det være en god ide at han eller hun lægger over dine ben. Sæt dig i sofaen og bed din partner om at lægge sig over dine ben, så numsen løftes op af dine lår. Massér gerne enden blidt, så blodet begynder at strømme her og brug fingrene til at mærke, hvor der er placeret knogler. Når du føler, du har et godt overblik over din partners anatomi, skal du tage hånden og gerne krumme den let. Den flade hånd vil virke mere afstraffende, hvor den krummede hånd kan være nemmere at give en god endefuld med.

Bevæg nu armen som en flitsbue op over måsen og smæk. Start blidt ud og byg mere og mere på. Jo mere numsen varmes, des mere blod strømmer i kroppen netop her. Din partner vil også kunne mærke, at endorfinen begynder at pumpe i kroppen og måske give en lidt berusende effekt. Hvis du begynder at kunne se, at din partners lysthus arbejder, ja så er du rigtig godt på vej. Billedet til venstre er et fra mit online kursus “Sådan giver du smæk og endefulde – trygt og sikkert”.

Din partner har måske let til rødmen og blå mærker. De blå mærker kan ikke helt undgås, men det er meget normalt at personer der indtager blodfortyndende medicin, nemmere vil få blå mærker. Du kan derfor berolige din partner, hvis numsen efter en god omgang smæk, ligner en der er faldet ned ad trappen.

Der er ikke nogen hundrede procent sikker kur mod blå mærker. Jo flere smæk din partner modtager, des sværere vil han eller hun nok få ved, at få blå mærker. Det er det der sker for de fleste.

Husk på at en god endefuld ikke er usund. Den er faktisk gavnlig for særligt blodomløbet i balderne.

Træt i hånden?

Er du blevet træt i hånden, er der hjælp at hente. Her bevæger du dig videre fra den egentlige endefuld til det, man kalder spanking. Jeg vil dog lige introducere dig til nogle redskaber, jeg tror du vil få glæde af, hvis du ønsker at bevæge dig skridtet videre.

Spanker paddlen er rigtig nem at styreDen polstrede paddel er en klassiker – den fungerer lidt som en flad hånd, der giver en god overfladesmerte. Overfladesmerten er særligt kendetegnet ved endefulden og her er altså særligt spanker paddlen god og nem at styre.

 

 

Lækker læder paddle, der giver godt med lyd og overfladesmerte

Paddlen til de, der elsker en god spanking – om den er blød eller hård eller udøvet af begynderen eller den erfarne. Den er nem at styre i intensitet. Se eller køb paddlen her.

 

 

 

Frisky paddle til hårde slagFrisky hård plastik paddle er en paddle, de fleste underkastede vil mene er en hård djævel. Den er let at styre for den nye dominante, da den er fast i materialet, men designet gør denne paddle til lidt af en led satan. Du finder plastik padlen her.

 

 

Læder forlænger paddle til intense slag

Forlænger paddle – Er du træt i hånden, er den blevet øm eller trænger du blot til variation i BDSM-sessionen, ja så kan du altså tage fat i den lange forlænger-paddle. Find forlænger padlen her.

 

 

Husk på, at rom ikke blev bygget på en dag. Tag den med ro og mærk godt efter undervejs. Så kommer både du og din partner længst.

 

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

3 svar til “Endefuld på den gode måde – Over knæet tak – Guide”

  1. Michael siger:

    Hej Michelle 🙂 Det er en fin guide og en god artikel. Min fyr og jeg har et godt ritual, som vi har brugt efterhånden lang tid. Om morgenen når vi står op begynder vi dagen med at han giver mig en rigtig dejlig endefuld, og vi slutter dagen på samme måde. Om aftenen plejer endefulden at være en god opvarmning til sex, og enten slår han med flad hånd eller med sin livrem. Det er altid ham, der bestemmer, hvor mange slag jeg skal have. Jeg får gerne dobbelt så mange slag om aftenen end om morgenen. Når han bagefter har analt samleje med mig er virkningen helt fantastisk, fordi endefulden har øget områdets følsomhed rigtig meget. Sex er dejligt. Sex med indslag af BDSM er vidunderligt 🙂

  2. Diamus siger:

    Jeg kunne godt tænke mig og prøve det, men jeg har ikke nogle og gøre det sammen med, jeg er alene og ved ikke helt hvor man skal gå hen for og prøve det, jeg håber du kan hjælpe mg

  3. Christine siger:

    Ved i hvor man kan prøve det henne og ved i om man kan få besøg af en eller om der er en klub man kan kontakte for at prøve det 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping