Kurv ( )

Sanseleg & elektrosex

Vis som Tabel Liste

Varer 1-40 af 42

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Zeus Electrosex Energize fjernstyret elektroboks Zeus Electrosex Energize fjernstyret elektroboks
  Tilbud

  Zeus Electrosex Energize fjernstyret elektroboks

  Specialpris 1.995,00 kr Normalpris 2.349,00 kr
 2. Zeus Incite Elektro sex Gel 250 ml Zeus Incite Elektro sex Gel 250 ml
  Tilbud

  Zeus Incite Elektro sex Gel 250 ml

  Specialpris 49,00 kr Normalpris 129,00 kr
 3. uPlay Marabou pirringsfjer uPlay Marabou pirringsfjer
  Tilbud

  uPlay Marabou pirringsfjer

  Specialpris 49,00 kr Normalpris 79,00 kr
 4. Katte klør til pirring

  Ned til 299,00 kr
Vis som Tabel Liste

Varer 1-40 af 42

Side
pr. side
Sorter faldende

Sanseleg & elektrosex

Sanseleg er utroligt mange ting, og strækker sig i virkeligheden over hele spektret af BDSM - fra det blide til det hårde. Vores sanseleg-kategori afspejler dette forhold. Fælles for disse varer er, at de pirrer sanserne, særligt følesansen. De suppleres bedst af blindfolds, der blokerer synet, og vores bondage-sortiment der forhindrer modtageren i at bevæge sig frit.

I den blide ende har vi stave med fjer, til at kilde med, og en spray der gør huden mere følsom overfor berøring og anden stimuli. Derfra bevæger vi os opefter med et væld af forskellige pinwheels - roterende hjul med pigge på, der også kaldes klejnesporer. Pinwheels blev i sin tid opfundet så læger og psykiatere kunne måle folks reaktionsevne og reflekser. Inden for BDSM bruges de som opvarmning og stemningsskabende forspil. Klejnesporer er meget alsidige værktøjer, der afhængigt af hvordan man bruger dem kan føles som let prikken eller smertefuld afstraffelse. I den helt hårde ende af skalaen har vi de kæmpestore sporer af stål, der kan sendes strøm igennem.

Forskellige andre produkter, som vores sømbesatte handsker eller vores fingerringe med lange kløer, virker på samme måde, men udøveren har endnu mere kontrol over dem.

Find inspiration til sanseleg