Kurv ( )

Gags

Vis som Tabel Liste

34 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Mundåbner gag af plastik Mundåbner gag af plastik
  Tilbud

  Mundåbner gag af plastik

  Specialpris 39,00 kr Normalpris 79,00 kr
 2. Jennings dental gag

  Ned til 249,00 kr
 3. Ring-gag med læderrem

  Ned til 349,00 kr
 4. Bidsel med kødben

  Ned til 199,00 kr
 5. Hullet plastik ballgag Hullet plastik ballgag
  Tilbud

  Hullet plastik ballgag

  Specialpris 69,00 kr Normalpris 99,00 kr
Vis som Tabel Liste

34 varer

pr. side
Sorter faldende

Gags

Vi fører alle typer af gags - fra den klassike røde ballgag til avancerede masker med mange funktioner. Gags er et fantastisk element i bondage og dominanslege. Man kan bruge gags til at frarøve den submissive talens brug, blokere for vejrtrækning, og tvinge savlerefleksen på overarbejde.

Omvendt har vi også gags der tvinger offerets mund op på diverse kreative måder, så man kan tvinge dem til oralsex. Spider-gags, ring-gags og dental gags klarer denne opgave, og kun fantasien sætter grænser for hvad man kan bruge sub'ens opspærrede mund til - om end urinsex og tvungne blowjobs naturligvis er det mest oplagte.

En tredje slags gag, som vi naturligvis også har, er dildo-gags. Der er flere slags at vælge imellem, afhængigt af om du vil tvinge dildoen ind i munden på sub'en - måske helt ned i halsen - eller om slaven skal kunne servicere andre med en dildo stikkede ud af underansigtet.

I denne kategori finder du også mundåbnere i klinik-stil, ydmygende indretninger som Lidelsens Pære, bedøvende mundspray til dem der har lidt svært ved at ignorere gag-refleksen, samt bidsler til pet-play.

Få hjælp til at finde, den gag der passer dig i vores guide til gags.