0

BDSM skolen

Brug en time på at blive inspireret indenfor BDSM, Bondage, Dominans, Underkastelse og eksperimenterende sex hver evig eneste måned

Da jeg selv skulle kaste mig ud i at eksperimentere, manglede der simpelthen viden. Konkret viden og sparring. Den viden og sparring har jeg igennem flere år tilegnet mig og det har krævet tid, mod og overskud samt en masse tid med fejltagelser, som du kan undgå. Ikke alle ønsker at kaste sig ud i klub livet og blive en del af et BDSM miljø. Måske har du lyst til at eksperimentere med dominans, måske eksperimenterer i allerede men savner lidt input og gode fifs. Jeg deler min store viden indenfor denne verden med dig, så du kan vokse endnu hurtigere og på en bedre måde, end jeg selv gjorde. Min viden kommer fra workshops, bøger, brevkasse spørgsmål, foredrag – Ja faktisk så mange steder, at jeg ikke kan huske dem alle. Vejen bliver ikke så besværlig for dig, for melder du dig ind i BDSM skolen vil du få min viden hver måned.

Se en kort film om BDSM skolen, og hvad der befinder sig indenfor i det digitale undervisningsrum

BDSM skolen er for dig… – Der ønsker at rykke dig seksuelt – Der ønsker den direkte vej, udenom faldgruberne – Der gerne vil inspireres – Der har et åbent sind – Der brændende ønsker dig at kaste dig ud i leg med dominans – Der har en dominant gemt i maven, men som ikke ved hvordan den side af dig får det bedst – Der ønsker at opleve en seksualitet med nærvær, respekt, tillid og intimitet som fundament … Og BDSM skolen er også for par, der ønsker at komme tættere på hinanden og kaste sig ud i BDSM sammen.

Lad mig hjælpe dig med at få et kærligt los i rumpetten, mod den BDSM leg du drømmer om

Hvad venter du på?

Hvorfor et virtuelt klasseværelse? Klasseværelset er skabt for at du kan sparre med andre. Jeg har oplevet, at det er utroligt berigende, at kunne dele sine frustrationer og oplevelser – positive som negative med andre. I klasseværelset kan du være anonym, selvom du deler og spørger. Det er dit frirum, hvor du kan sparre, glædes, læse og skrive som det passer dig. Hvad indeholder månedens tema? Hvert tema er forskelligt og jeg benytter de digitale formater, jeg føler passer bedst til et givent tema. Du får viden i det format, jeg føler er det helt rigtige. Det kan være lyd (audio), video og tekst i pdf format samt evt. arbejdsark. Hvordan fungerer det? Systemet kører på den online kursus platform Zenbilling, som findes på dansk. Det er nemt, enkelt og lige til at benytte. Selv med lille PC kendskab, vil du kunne udnytte dit medlemsskab. Selve BDSM skolen ligger online på en hjemmeside adresse, du får, når du har betalt for dit medlemsskab. Her kan du let og enkelt tilgå månedens tema, arbejdsark, forum og hvad der ellers måtte ligge online.

Lige et par myter

BDSM skal gøre ondt… BDSM er som en buffet – du kan lægge det på din tallerken der giver dig apetit. Elementer som leg med sanser, reb bondage, psykisk dominans og ja – mange flere ligger indenfor BDSM. S/M er teknisk Bestemt ikke. S/M er kun så teknisk, som du selv gør det til… BDSM udøvere er fortabte, skadede sjæle Blandt BDSM udøvere findes direktører, læger, psykologer, forretningsdrivende, arbejdere – ja faktisk mennesker fra alle samfundslag. BDSM kan ikke kædes sammen med en undertrykt personlighed. Kun i legen er man underkastet. Hvordan man ønsker at leve sit lig, skal være op til en selv.

Vil du gerne lære mere om BDSM? Læs min BDSM guide lige her 

Bak mig op – Tryk synes godt om, så har jeg en ide om, hvor mange der synes om BDSM skolen

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping