Buttplug og anal plugs

Sæt fokus på anal sammen – gør det til en leg og eksperimenter og oplev en helt ny verden, I ikke sådan lige ville have fundet frem til. For manden er prostata som kvindens g-punkt – den føles som en valnød der sidder oppe i anus og den kan stimuleres til svimlende orgasmer for manden.

Buttplugs til mænd 

Vores udvalg af buttplugs er bredt, men visse plugs er kun egnet til mænd, hvor andre er egnet til begge køn. Dem der kun er egnede til mænd er som udgangspunkt fokuserede på prostata stimulering eller er kædet sammen med en penisring. Vi har valgt at lave denne kategori, hvor du kan finde noget af det bedste indenfor anal stimuli, hvor du får det bedste fra den anale verden. Køb et buttplug og forkæl dig selv eller hinanden.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.