42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK

Shopping af udstyr til BDSM, erotisk dominans og eksperimenterende sex i København (KBH)Jeg byder dig hjerteligt velkommen i min butik og showroom i Ølstykke, 30 minutter fra København. Her er bus fra Ølstykke station lige til døren og hovedvej 6 mod Hillerød - Roskilde lige om hjørnet. Det er let og enkelt at komme hertil og du vil blive modtaget diskret i min Butik. Jeg tager mig god tid til at vejlede og rådgive dig indenfor udstyr til BDSM, erotisk dominans og eksperimenterende sex - og også i forbindelse med køb af sexlegetøj. Det er meget vigtigt for mig, at du går herfra med en god oplevelse og en god følelse i maven. Du må stille alle de spørgsmål du vil, intet er for dumt eller for mærkeligt. Du bliver mødt hvor du er.

 

Da jeg sætter din diskretion højt er butikkens beliggenhed diskret i et industri område. Du kan shoppe bdsm udstyr og sexlegetøj i butikken indenfor vores åbningstider, som du kan følge i den online kalender eller mod forudgående aftale. Det kan være muligt for mig at komme og lukke op med kort varsel, men vil du være sikker på, at du kan kigge forbi og shoppe, så ring i god tid og book en tid eller planlæg dit besøg indenfor de faste åbningstider. Du kan betale med dankort, mastercard, visa kort, debet kort, mobile pay og kontanter.Valentins shopping d. 14/2Kidnap din elskede til hemmelig shopping i showroomet.. Har du glemt valentins overraskelsen? Book tid til uforpligtende shopping i showroomet i ølstykke, hvor du har BDSM Mentor Michelle Corydon helt alene mens du og eventuelt din elskede kan gå i ro og fred og shoppe. Stil spørgsmål - Ingen spørgsmål er for store eller for små og jeg skal prøve på at besvare dem så godt jeg kan. Du kan også ringe hvis du er i nærheden Lørdag d. 13/2 og mangler gaven - så lukker jeg op hvis jeg er i nærheden. Telefon nummer 77343327 er åbent til kl. 20 denne dag.

Afhentning af ordrer.Du kan afhente din ordre i butikken i Ølstykke, Havremarken 4B, B8, 3650 Ølstykke. 

Så snart jeg har modtaget din ordre og jeg har behandlet den, vil du modtage en email omkring dato og tid, hvorfra du kan hente ordren. Jeg modtager gerne en email retur, hvor du skriver hvornår du ca. ønsker at afhente ordren, hvis du har nogle ønsker til dette.

Ved du på forhånd, hvornår du ønsker at afhente, skriv det da venligst som notat til ordren når du går igennem købsprocessen – så gør jeg alt jeg kan, for at det kan lykkedes.

Rigtig god shopping
Åbningstider i BDSM butikken


Billeder fra BDSM butikken i ØlstykkeKig rundt i butikken, før du kigger forbi. Herunder kan du smugkigge lidt billeder, fra Danmarks største BDSM shop.

Denne gine med lingeri, er det første du møder i BDSM shoppen
Gine med lækkert lingeri og standere med læder fra Sinvention

Et kig fra hjørnet ind i Uniquelady butikken Det kinky hjørne rummer alt det, der har med klinisk og virkelig grænsesøgende sex at gøre.
Første billede giver dig udsyn fra siden af butikken og ind på opsætningen. Andet billede viser dig det kinky hjørne, som er hjørnet, hvor bl.a. kliniklegetøj hører hjemme.

Lækkert lingeri til kvinden der har alt

Her afsluttes besøget i lagerbutikken med afregning ved kassen
Blødt lingeri og sidste billede er af af Fun Factory stativet og kassen, hvor du betaler for køb.

Hjælp mig med at fortælle andre, at man kan handle BDSM udstyr i Ølstykke - Synes godt om og/eller del på din væg :)

vi leverer til